News

Duurzaam tuinieren met Stihl Tuingereedschap
23 May 2024
Duurzaam tuinieren is een trend we steeds meer horen. Bij Kraakman Tuinmachines helpen we daar graag aan mee. Bij ons vind je een breed scala aan Stihl tuingereedschap dat zowel efficiënt als milieuvriendelijk is.
Flexibel aan de slag met een Stihl combisysteem
18 Apr 2024
Ben je op zoek naar een veelzijdige oplossing voor jouw tuinonderhoud? Dan is het Stihl combisysteem een ideale oplossing. Met een combimotor kun je namelijk met één basissysteem meerdere klussen aanpakken en – zoals de naam al zegt - blijven combineren. Het combisysteem van Stihl is speciaal ontwikkeld voor zowel de professionele hovenier als de enthousiaste tuinliefhebbers. Voor iedere klus, zowel groot als klein.
Tips voor het schoonmaken met een Stihl hogedrukreiniger
03 Apr 2024
Niets geeft zoveel voldoening als het schoonspuiten van groene aanslag. De hogedrukreinigers van Stihl zorgen voor een stralende tuin. Maar hoe ga je aan de slag? Waar begin je en wat is de juiste techniek?
Waarvoor gebruik je een grondboor
16 Feb 2024
Waarvoor gebruik je een grondboor Een grondboor met benzinemotor vergemakkelijkt het zware werk bij het graven van een plantgat of het maken van een paalfundering voor een schutting, tuinhuis of carport.
De juiste manier om je heg te snoeien
16 Feb 2024
Het is noodzakelijk om een aangepaste machine te kiezen om uw heggen en heesters te onderhouden en te snoeien.
Verticuteren van je tuin of gazon. Wat is het, hoe ga je het beste te werk en welke machine kan je kiezen?
16 Feb 2024
Verticuteren van je tuin of gazon.  Het gazon verticuteren, je hebt het vast wel een...