Service bij Kraakman Tuinmachines

Kraakman Tuinmachines is een full-service organisatie voor zowel de particuliere als de professionele eindgebruiker.

Van heggenschaar tot gazonmaaier en van tuinfrees tot tuintractor. Kraakman Tuinmachines is officiële dealer van kwaliteitsmerken zoals Stihl, John Deere, Honda, Tielbürger, AS Motor en Husqvarna.

Met de beste merken doen wij ons best om jou een nóg betere service te leveren!

Kennis en vakmanschap

Onze medewerkers houden hun productkennis op peil met producttrainingen voor het geven van het beste aankoop- en onderhoudsadvies. Het vakmanschap wordt uitgebreid door het volgen van technische cursussen.

Deze bekwaamheid zie je dan ook terug in onze klantenservice en bij het onderhoud van jouw tuinmachines.

Winteronderhoud van jouw machine

Gaat jouw (tuin)machine in winterslaap? Gebruik deze periode dan voor het uitvoeren van winteronderhoud voor bijvoorbeeld jouw gazonmaaier. De maaier gaat hierdoor langer mee en je voorkomt stilstand tijdens het nieuwe maaiseizoen. Bovendien worden door regelmatig onderhoud onnodige reparatiekosten voorkomen en blijven de operationele kosten laag.

Naast het reguliere onderhoud wordt de machine gecontroleerd op eventuele gebreken. Hieruit komt een vrijblijvend reparatieadvies voort en in overleg zullen de werkzaamheden worden uitgevoerd.

Het hele jaar scherp – messlijp service voor uw gazonmaaier

Niet alleen online zijn de gazonmaaiers van Kraakman Tuinmachines ontzettend scherp, maar ook op jouw gazon!

Althans, indien je de maaimessen regelmatig laat slijpen. Na verloop van tijd kunnen maaimessen bot worden, waardoor de maaikwaliteit achteruit gaat. Maak daarom gebruik van de mes slijpservice van Kraakman Tuinmachines. Met gespecialiseerde slijpmachines op onze servicepunten ben je verzekerd van een scherp maaimes en een strak maaibeeld.

Persoonlijk contact voor een passend advies

Kom je er online niet uit en heb je behoefte aan een gedegen (service)advies? Neem dan contact op met onze ervaren medewerkers via 085 – 08 01 902 of mail naar info@kraakmantuinmachines.com

Leg jouw vraag en situatie voor aan onze medewerkers en wij gaan samen voor een passende oplossing.

Kraakman Tuinmachines: jouw expert in Tuin- en Parkmachines