Verzenden

Plaats je jouw bestelling op werkdagen voor 13:00 uur? Dan wordt de bestelling in de meeste gevallen nog diezelfde dag verzonden.
Heb je accessoires besteld? Dan is de levertijd meestal 3 tot 5 dagen.

Verzendkosten

Verzending in Nederland

De verzendkosten binnen Nederland zijn:

  • Voor bestellingen onder € 99,00 zijn de verzendkosten € 8,50;
  • Voor bestellingen boven € 99,00 is het verzenden gratis.

Als de bestelling te groot is voor de reguliere post, dan versturen wij jouw bestelling als palletzending. De kosten hiervoor zijn € 99,00.

Verzending naar België

De verzendkosten naar België bedragen € 9,99.

Als de bestelling te groot is voor de reguliere post, dan versturen wij jouw bestelling als palletzending. De kosten hiervoor zijn € 99,00.

Verzending naar Duitsland

De verzendkosten naar Duitsland bedragen € 9,99. 

Als de bestelling te groot is voor de reguliere post, dan versturen wij jouw bestelling als palletzending. De kosten hiervoor zijn € 169,00.

Retourneren

Was het product niet zoals verwacht? Of ben je toch niet helemaal tevreden? Dat is vervelend. Daarom heb je 14 dagen bedenktijd op al onze producten. Dit is ook de termijn die je hebt om een retour aan te melden. Vanaf het moment van aanmelden heb je nog 14 dagen voor het retourneren zelf.

Bij een retourzending ontvang je aankoopbedrag binnen 14 dagen terug na ontvangst en controle in ons magazijn.
(uitgezonderd eventuele verzendkosten)

Wil je het product terugsturen?
Stuur ons dan eerst een e-mail op: info@kraakmantuinmachines.com

Je ontvangt dan van ons alle juiste gegevens en procedures. Lees de tekst hieronder ook aandachtig en zorgvuldig door.
Betaald Kraakmantuinmachines mijn retourzending?
Nee, dit doen wij niet. Retourkosten zijn altijd voor rekening van de consument.

Let op: binnengekomen pakketten zonder aanmelding kunnnen wij niet verwerken. Meld je jouw retour niet vooraf aan, dan kunnen wij jouw retour dus niet accepteren. Het binnengekomen pakket zal in dat geval 90 dagen bij ons worden bewaard, alvorens deze vernietigd wordt.

Betreffen het goederen die niet via de pakketservice van PostNL kunnen worden verzonden? Je bent zelf verantwoordelijk dat de bestelling bij ons retourkom komt. Wil je dat wij als Kraakman Tuinmachines het transport regelen, dan zijn deze transportkosten voor jouw rekening. Vraag onze klantenservice voor de tarieven. 

Retourvoorwaarden

Als je in aanmerking wilt komen voor een volledige teruggave van het aankoopbedrag, dan dien je het product terug te sturen in de originele verpakking en moet het product onbeschadigd zijn, niet gemodificeerd en naar behoren functioneren.

Wanneer het product bij ons binnenkomt, bepalen wij aan de hand van bovenstaande condities of het product voor een volledige teruggave van het aankoopbedrag in aanmerking komt. Mocht het product niet aan één van deze voorwaarden voldoen, dan zullen wij de waarde van het product vaststellen en jou daarover informeren. Lees hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Mag je het product uit de doos halen om daarmee nog steeds in aanmerking te komen voor een volledige teruggave van het aankoopbedrag? Je mag te allen tijde het product uit de doos mag halen om het te bekijken. Een volledige teruggave van het aankoopbedrag vervalt echter wanneer je het product vervolgens gaat gebruiken. Voorbeeld: je koopt bij ons een robotmaaier, haalt deze uit de doos en gaat deze vervolgens testen op jouw gazon. Dit is niet de bedoeling en dus krijg je niet het volledige aankoopbedrag terug bij het retourneren.

Daarnaast willen we erop wijzen dat de staat van de originele verpakking belangrijk is. Deze dient onbeschadigd te zijn. Wanneer je de originele verpakking wilt dichtplakken, gebruik dan uitsluitend doorzichtige tape.   

Zodra wij de retourzending volledig verwerkt hebben, betalen wij je binnen veertien werkdagen terug. De snelheid van de terugboeking hangt samen met de gekozen betaalmethode.

Omruilen

Het is bij ons helaas niet mogelijk om jouw bestelde product terug te sturen en vervolgens om te ruilen voor een ander product. Je kunt wel een nieuwe bestelling plaatsen met een nieuw product en vervolgens het reeds geleverde product terugstuurt onder retourneren.

STIHL Accu Deals

Tot en met 31/12/2024 geniet je van een uitzonderlijke STIHL Deal! Bij aankoop van geselecteerde producten of productcombinaties, ontvang je één of twee gratis AP accu’s:

Cashback op jouw tweede accu

Ontvang tot wel €40 cashback op je tweede accu van Stihl. Met een tweede accu werk je ongestoord verder terwijl de andere accu oplaadt! Deze actie loopt tot en met 31/12/2024.

€250 cashback op een iMOW® 5

Met een iMOW® robotmaaier geniet je van een perfect gazon, zonder moeite! Ontvang €250 euro cashback op een robotmaaier bij Stihl. Deze actie is geldig tot en met 31/12/2024.