Disclaimer

Deze webshop bevat informatie over de aangeboden producten van Kraakman Tuinmachines en de geleverde diensten van Kraakman Tuinmachines.

Kraakman Tuinmachines behoudt zich het recht, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop.

Beperking aansprakelijkheid

Kraakman Tuinmachines besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van weergegeven informatie. Toch kunnen er, ondanks uiterste zorgvuldigheid, onjuistheden of onvolledigheden voorkomen. Kraakman Tuinmachines is niet aansprakelijk voor evidente fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Kraakman Tuinmachines een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Kraakman Tuinmachines behoudt zich altijd het recht om orders te weigeren of annuleren op basis van niet aannemelijke prijs fouten welke ver onder marktconforme prijzen zijn.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo's en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan, vallen onder het auteursrecht van Kraakman Tuinmachines. Zonder schriftelijke toestemming van Kraakman Tuinmachines is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van eigendomsrecht.

Kraakman Tuinmachines aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor websites van derden (links) en een door derden gehanteerd privacy beleid.