De kracht van combineren met een Stihl combimotor

18 Apr 2024
Flexibel aan de slag met een Stihl combisysteem

Ben je op zoek naar een veelzijdige oplossing voor jouw tuinonderhoud? Dan is het Stihl combisysteem een ideale oplossing. Met een combimotor kun je namelijk met één basissysteem meerdere klussen aanpakken en – zoals de naam al zegt - blijven combineren. Het combisysteem van Stihl is speciaal ontwikkeld voor zowel de professionele hovenier als de enthousiaste tuinliefhebbers. Voor iedere klus, zowel groot als klein.

Wat is een Stihl combisysteem?

Het Stihl combisysteem is een modulair gereedschapssysteem waarmee je diverse tuinwerkzaamheden kunt uitvoeren met slechts één motor. Door verschillende opzetstukken te koppelen aan de krachtige basismotor, transformeer je het combisysteem in een handomdraai van een bosmaaier in een heggeschaar, bladblazer of kantensnijder. Start met één basismotor, zoals de Stihl KMA 80 R Accu Combimotor, en voeg losse opzetstukken toe die geschikt zijn voor jouw werk. Dat maakt het Stihl combisysteem een flexibele keuze voor iedereen die diverse taken in de tuin heeft liggen.

Er zijn diverse opzetstukken beschikbaar, zoals:

Bekijk hier alle mogelijke opzetstukken voor een Combimotor van Stihl.

Waarom kiezen voor het Stihl combisysteem?

Het Stihl combisysteem is een extreem flexibel systeem. Afhankelijk van de seizoenen of de specifieke taken kun je het systeem snel en eenvoudig aanpassen. Deze veelzijdigheid maakt het een ideale keuze voor zowel routineklussen als de meer uitdagende taken in de tuin. Je kunt het combisysteem dus het hele jaar door gebruiken.

De basismotor van een Stihl combisysteem is ontworpen voor duurzaamheid en kracht. Of je nu dikke takken moet snoeien of uitgestrekte gazons moet onderhouden, het combisysteem levert constant hoge prestaties. Bovendien zijn de motoren van Stihl bekend om hun lange levensduur en betrouwbaarheid. Het systeem is eenvoudig in gebruik en maakt het mogelijk om met minder inspanning je tuin te onderhouden. Het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat je langer kunt werken zonder vermoeid te raken.

Daarnaast is het investeren in een Stihl combisysteem ook kostenbesparend. In plaats van verschillende machines aan te schaffen voor elke taak, heb je één basismotor nodig en kies je de opzetstukken die jij nodig hebt. Dit bespaart niet alleen geld, maar ook opslagruimte in je schuur of garage.

Stihl combimotor op benzine of accu?

De Stihl combimotor is verkrijgbaar in een benzine-uitvoering en op accu. Elk type heeft zijn eigen voordelen, afhankelijk van jouw specifieke wensen.

Benzine-aangedreven combimotor

De benzine-aangedreven combimotoren van Stihl zijn krachtig en ideaal voor grote tuinen en oppervlakken. Ook voor intensief commercieel gebruik waarbij een continu vermogen nodig is, is een combimotor op benzine aan te raden. Deze motoren zijn robuust en gaan lang mee, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het opladen van de batterijen. De combisystemen zijn perfect voor zware taken. En wanneer je niet afhankelijk wilt zijn van de beschikbaarheid van elektriciteit, biedt de motor op benzine een uitkomst.

Combimotor op accu

De accu-aangedreven combimotoren van Stihl zijn daarentegen perfect voor gebruikers die op zoek zijn naar een stillere en milieuvriendelijkere optie. De motoren stoten geen uitlaatgassen uit en zijn dus beter voor zowel de gebruiker als de omgeving. Bovendien zijn ze lichter dan de benzine-variant. Daarmee is een combimotor op accu gemakkelijker in gebruik, zeker tijdens langdurig werk.

Een Investering die loont

Of je nu een professionele hovenier bent of een particulier met een grote tuin, het Stihl combisysteem is een slimme investering. Het systeem combineert kracht, veelzijdigheid en duurzaamheid in één gebruiksvriendelijk pakket. Ontdek zelf hoe dit combisysteem jouw tuinwerkzaamheden een stuk efficiënter maakt.

Bezoek Kraakmantuinmachines.com voor meer informatie en bekijk ons uitgebreide aanbod aan Stihl combisystemen. Heb je nog vragen of vind je het lastig de juiste keuze te maken? Onze experts staan voor jou klaar. Neem contact op via telefoonnummer 085 – 08 01 902 of mail naar klantenservice@kraakmantuinmachines.eu.

Misschien ook interessant: