Filter de resultaten

Benzine bladblazers

Stihl Bladblazer BG 86
Aanbevolen
€439,00 €359,00 €296,69 Excl. btw
Stihl Benzine Bladblazer BG 66-D
€379,00 €314,99 €260,32 Excl. btw
Stihl Benzine Bladblazer BG 56
€320,00 €264,46 Excl. btw
Honda Benzine bladblazer HHB 25 E
€519,00 €449,00 €371,07 Excl. btw

Tips bladblazer op benzine kopen

Ben je op zoek naar een geschikte bladblazer voor je tuin, gazon of terras? En heeft u een tuin met een groot oppervlak? Dan is de bladblazer op benzine wat voor jou! In de webshop kun je eenvoudig de verschillende elektrische modellen vergelijken. Je kunt eenvoudig vergelijken tussen diverse type bladblazers. De bladblazers zijn het hulpmiddelen voor het aanvegen van het onkruid en losliggend blad in je tuin. Met behulp van de bladblazer op benzine komen de bladeren op een hoop waarna je ze eenvoudig kunt wegblazen in je compostbak. 

Soorten bladblazers

Bladblazers zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heb je naast de bladblazer op benzine ook een elektrische bladblazer of een accu bladblazer

Als je veel objecten in je tuin hebt of een grote tuin hebt kan een snoer lastig zijn. Het kan verstrikt raken of niet lang genoeg zijn. In dat geval kun je beter een bladblazer op benzine aanschaffen. Het voordeel van een bladblazer op benzine is dat je langer door kunt gaan en niet tegen een lege accu of het snoer bereik aanloopt. 

Vergelijk specificaties

Kijk goed naar de specificaties van een bladblazer die je graag wilt aanschaffen. We hebben een groot assortiment waar voor elke tuin en met elk vermogen de beste bladblazer te kiezen is. Via onze filters kun je sorteren op goedkoopste of nieuwste producten.

Het gewicht van een bladblazer kan ook een rol spelen. Let hier goed op bij de keuze van de ideale bladblazer voor jou. Als je veel vermogen nodig hebt kun je ook kiezen voor een ruggedragen bladblazer.

Een andere belangrijke specificatie van bladblazers is de blaaskracht en het motorvermogen. De blaassnelheid wordt aangegeven in kilometers per uur en geeft aan hoeveel bladeren je kunt verplaatsen. Het geluidsniveau is ook een belangrijke factor om rekening mee te houden. De machine zit dicht bij je oren en over het algemeen is een krachtigere motor luidruchtiger.

Bekijk op onze website ook de laatste aanbiedingen en zorg ervoor dat je goed vergelijkt. Je kunt ons ook om advies vragen.

Populaire bladblazers

De volgende blazers zijn populair: Stihl BG 56 | BR 200 | BR 350 | SH 56 | SH 86Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »