Filter de resultaten

Accu hoogsnoeiers

Stihl Accu hoogsnoeier HTA 66, zonder accu en lader
Meest verkocht
€510,00 €421,49 Excl. btw
Stihl Accu hoogsnoeier HTA 86, zonder accu en lader
€609,00 €503,31 Excl. btw

Tips accu hoogsnoeier kopen

Heeft u bosjes, fruitbomen of andere planten en hoge bomen die u op hoogte moet snoeien en bijwerken? Overweeg dan een hoogsnoeier. Met maximaal 5 meter werkbereik kunt u vanaf de grond op grote hoogte werken. Het draagsysteem verdeelt het gewicht over uw rug, schouders en heupen. Een ladder of steiger is dus niet meer nodig als u een elektrische hoogsnoeier, takkenschaar of snoeischaar gebruikt.

Voordelen accu hoogsnoeier

De accu hoogsnoeier is het ideale gereedschap voor het uitdunnen van boomtoppen en het snoeien van kleine tot middelgrote bomen. Of u nu voor de kleine of grotere klussen als boomkweker, fruitteler of gemeentewerker bent, deze lichte en krachtige hoogsnoeier is uitgerust met een duurzame en onderhoudsvrije motor. Het krachtige accusysteem, is de ideale combinatie voor het snoeien van takken met een diameter tot 12 cm. De accu hoogsnoeier is een stille machine en geschikt voor gebruik in geluidsgevoelige omgevingen, zoals de binnenstad.

Aanschaffen accu hoogsnoeier

Let bij het aanschaffen van een hoogsnoeier op accu goed op de volgende punten. De werkhoogte wordt bepaald door de lengte van de steel. Let hier dus goed op bij de afweging van uw aankoop. Let ook op het gewicht van de hoogsnoeier. Ondanks dat alle systemen goed zijn afgestemd op het zo veel mogelijk verminderen van belasting in rug, nek en schouders speelt gewicht een belangrijke rol. Een lager gewicht zorgt ervoor dat u de machine langer kunt gebruiken en vooral minder vermoeid raakt. Wilt u meer informatie over waarom een hoogsnoeier op accu? Lees dan hier ons blog. 

Verschillende soorten hoogsnoeiers

Er zijn diverse systemen in omloop. Kijk dus goed naar de aandrijving van uw hoogsnoeier. Zo zijn er benzine hoogsnoeiers die veel vermogen hebben en elektrische en accu hoogsnoeiers die goed geschikt zijn in een omgeving waar niet teveel geluid gemaakt mag worden. Deze laatste modellen zijn goed zonder gehoorbescherming te gebruiken.

De meest populaire Stihl accu hoogsnoeiers zijn momenteel de:

Stihl HTA 65
Stihl HTA 85 

Beste accu hoogsnoeier kopen

Wilt u de juiste keuze maken voor de hoogsnoeier die aan uw wensen voldoet? Vergelijk dan de diverse modellen op deze website. Heeft u nog hulp nodig? Of wilt u meer informatie? Lees dan ook ons blog over de heggenscharen/hoogsnoeiers. Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »