Filter de resultaten

Benzine hakselaars

Stihl Benzine Hakselaar GH 460
€1.928,00 €1.593,39 Excl. btw
Stihl Benzine Hakselaar GH 460 C
€2.184,00 €1.804,96 Excl. btw
Stihl Benzine Hakselaar GH 370 S
€1.170,00 €966,94 Excl. btw

Tips aanschaffen benzine hakselaar

Heeft u een grotere tuin dan gemiddeld en wordt het werken met een snoer onhandig in de tuin? Dan is de benzine hakselaar iets voor u. U kan de hakselaar overal naar toe verplaatsen in de tuin en is dan ook ideaal voor de grote tuinen!

Benzine hakselaar vs elektrisch

De elektrische hakselaar is relatief gezien iets kleiner dan de hakselaar op benzine. De hakselaar op benzine heeft meer vermogen dan een elektrische hakselaar. De elektrische hakselaar is meer voor de kleine takken en de gemiddelde tuinen.

Waar op te letten bij het aanschaffen van een hakselaar

Let bij de aanschaf van een hakselaar goed op de specificaties. De 5 belangrijkste kenmerken van een hakselaar is als eerste de veiligheidsfunctie voor uw eigen veiligheid.  Zodat u de hakselaar ten alle tijden aan en uit kan zetten. Daarbij komt de snijcapaciteit en de snijsnelheid. Deze zijn belangrijk voor hoe dik de takken mogen zijn die je er in stopt en hoe snel zijn deze dan worden versnipperd. Als laatste zijn de opvangcapaciteit en het geluidsniveau van belang. En vergeet niet, met deze hakselaar zet u het tuinafval om in meer ruimte in de tuin én kunt u het fijngemalen afval gebruiken voor milieuvriendelijk composteren.

 

 

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »