Filter de resultaten

Gazonmaaiers

AS Motor AS 531 4T MK B Gazonmaaier
Prijs op aanvraag
AS Motor AS 531 4T MK Gazonmaaier
Prijs op aanvraag
AS Motor AS 531 2T MK B Gazonmaaier
Prijs op aanvraag
AS Motor AS 470 2in1 4T Gazonmaaier
Prijs op aanvraag

Tips gazonmaaiers kopen

 

Voor elk gazon de juiste maaier. Dat is ons streven. In onze webshop vindt u de meest populaire en professionele gazonmaaiers. Gazonmaaiers zijn erin veel vormen en maten. Zo zijn er zitmaaiers die geschikt zijn voor grotere grasoppervlakten, handbediende gazonmaaiers en volledig automatische gazonmaaiers. Per gazonmaaier verschilt het vermogen, de maaibreedte en de manier van aandrijving.

Motor, elektrisch of accu grasmaaier

Zo zijn er gazonmaaiers met een motor (aangedreven door een benzine motor), elektrische gazonmaaiers, gazonmaaiers op benzine en gazonmaaiers op een accu. Kraakman Tuinmachines levert deze diverse soorten gazonmachines. Elektrische gazonmaaiers zijn voorzien van een snoer en worden dus niet beperkt door een lege accu of benzine tekort. Accu gazonmaaiers kunt u gebruiken in situaties waarin een snoer onhandig is en u toch een stille gazonmaaier nodig heeft. Benzine gazonmaaiers hebben over het algemeen meer vermogen en zijn goed geschikt voor zwaar werk. Deze machines zijn over het algemeen wel wat zwaarder.

Gazonmaaier aanbieding

Bekijk voor de laatste gazonmaaiers aanbiedingen onze website en koop jouw perfecte maaier. Wij zijn officieel dealer van diverse professionele merken zoals Stihl, Honda en John Deere.

Beste gazonmaaier kopen

Wilt u de juiste keuze maken voor de gazonmaaier die aan uw wensen voldoet? Vergelijk dan de diverse modellen op deze website. Heeft u nog hulp nodig? Of wilt u meer informatie? Lees dan hier ons blog. Of neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »