Filter de resultaten

Elektrische grasmaaiers

Stihl Elektrische Grasmaaier RME 339
€275,00 €227,27 Excl. btw
Stihl Elektrische Grasmaaier RME 545
€399,00 €329,75 Excl. btw

Tips aanschaffen elektrische grasmaaier

Voor elk gazon de juiste grasmaaier. Dat is ons streven. In onze webshop vindt u de meest populaire en professionele grasmaaiers. Elektrische grasmaaiers zijn er in veel vormen en maten. Let daarom goed op uw wensen en eisen voor de aanschaf van een grasmaaier op elektra. Per maaimachine verschilt het vermogen, de maaibreedte en de manier van aandrijving.

Voordelen elektrische grasmaaier

Elektrische grasmaaiers zijn voorzien van een snoer en kunnen u eingzins beperken in uw bewegingsvrijheid. De grasmaaier op elektra is daarom ideaal voor de wat kleinere tuin waar u voldoende snoer bereik hebt. Of als u extra elektra punten hebt in de tuin is de grasmaaier op elektra een goede keus. Het voordeel van de elektische grasmaaier t.o.v. een grasmaaier op accu is dat u deze neit van te voren hoeft op te laden. Op de lange termijn zul je waarschijnlijk merken dat een elektrische grasmaaier voordeliger is dan een benzine gasmaaier. Dit komt omdat de kleine kosten een benzine grasmaaier duurder kunnen maken gedurende de tijd (zoals het kopen van o.a. benzine). Hoewel elektrische grasmaaiers aanvankelijk duurder zijn, bespaar je geld met een elektrische maaier.

Aanschaf elektrische grasmaaier

Let bij de aanschaf van een elektrische grasmaaier op de specificaties zoals de lengte van het snoer, het vermogen, draaisnelheid en het eventueel opvangen van het gemaaide gras.

Populaire elektrische grasmaaiers

Populaire elektrische grasmaaiers zijn: RME 235 | RME 339

Diverse soorten grasmaaiers

Kraakman Tuinmachines levert diverse soorten grasmaaiers. Zo zijn er onder andere grasmaaiers op benzine en grasmaaiers op een accu. Ook zijn er tegenwoordig robotgrasmaaiers.

Populaire elektrische: Stihl RME 339 

Beste grasmaaier kopen

Wilt u de juiste keuze maken voor de grasmaaier die aan uw wensen voldoet? Vergelijk dan de diverse modellen op deze website. Heeft u nog hulp nodig? Of wilt u meer informatie? Lees dan hier ons blog. Of neem contact met ons op, we helpen u graag verder.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »