Gator Transporters

Geen producten gevonden...

Gator Transporters

De Gator Transporters zijn ideaal voor het tuinonderhoud wanneer er veel modder is, gladde wegen, steile hellingen, ze brengen u overal naar toe. Niks is te gek! En ideaal voor de grote tuin, een erf of een groot stuk weiland. Zo kom je overal.

John Deere Gators 

John Deere Gators bewijzen zich al jaren achter elkaar als betrouwbare werkvoertuigen die u overal naar toe brengen. Momenteel zijn er meer dan 500.000 exemplaren geproduceerd, waarbij de kwaliteit en duurzaamheid steeds verder ontwikkeld wordt. Het is ideaal en leuk om mee te rijden, praktisch in gebruik en bij deze modellen vind u er altijd eentje die bij u past.

Er zijn twee soorten modellen. Allereerst heb je de multifunctionele werkvoertuigen en daarnaast heb je de cross-overtransports.

Multifunctionele werkvoertuigen

De Gator-werkvoertuigen van de T-serie worden geleverd met banden van een hoge flotatie. Daarnaast beschikken ze over een hoge kwaliteit waarmee u hard kunt werken zonder het gras of gazon te beschadigen. De wielen beschikken over een speciaal loopvlakpatroon waardoor ze geschikt zijn voor zowel een harde als een zachte ondergrond.

Cross-overtransporters

Deze zijn ideaal door weer en wind! Ze kunnen veel aan en zijn volledig uitgerust voor stabiel en veilig rijgedrag. De vering wordt continu aangepast aan de belasting waardoor u altijd een hoge comfort ervaart.

Benzine, Diesel & Elektrische Gators

Ook bij de John Deere werkvoertuigen kan je kiezen voor een benzine, diesel of de elektrische variant. Belangrijk hierbij is dat u goed kijkt naar uw wensen en behoeften. Wanneer wilt u de John Deere gebruiken en voor hoelang? Zodra u dit inzichtelijk heeft, kijk dan snel verder!

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »