Filter de resultaten

Benzine Combimotoren

Stihl Benzine Combimotor KM 56 RC-E
€336,00 €277,69 Excl. btw
Stihl Benzine combimotor KM 94 RC-E
Meest verkocht
€525,00 €433,88 Excl. btw
Stihl Benzine Combimotor KM 111 R
€569,95 €471,03 Excl. btw
Stihl Benzine combimotor KM 131 R
€635,00 €524,79 Excl. btw
Stihl Benzine combimotor KM 131
€633,95 €523,93 Excl. btw

Tips aanschaffen benzine combimotoren

Combigereedschap is onmisbaar in uw tuin als u van tuinieren houdt. Een snelkoppeling met nevelbout maakt het mogelijk om de motor en het gereedschap snel en makkelijk met elkaar te verbinden. Het is een handig alternatief voor het combineren van verschillende gereedschappen.

Voordelen combimotoren op benzine

De benzine Combimotoren vormen het hart van het STIHL combigereedschap. Met de combigereedschap op benzine heeft u slechts één machine nodig voor de hele tuin. Door een krachtige combimotor op benzine te combineren met divers tuingereedschappen schakelt u moeiteloos over van hoogsnoeier tot bezemrol of tot heggenzaag. Voor al uw groenonderhoud bent u met de combimachines snel voorzien. Benzine combigereedschap is ideaal voor langere stukken, heeft een krachtige motor maar heeft als nadeel dat het zwaarder is. Hiervoor kan wel gebruik gemaakt worden van de rugdraagtas.

Aanschaf combimotor op benzine

Aan de hand van uw wensen heeft u de keuze uit 5 vermogensversies en twee handgreepvarianten. De handgreepvarianten zijn erg belangrijk, zorg er dan ook voor dat de u de machine goed maar vooral ook op een prettige manier vasthoudt. Alle motoren zijn voorzien van een draagband. Er zijn twee soorten handgrepen. De eerste is de universele beugelhandgreep (R) deze past in combinatie met alle opties. Of de dubbele handgreep voor als u veel te maaien heeft.

Topmodellen

De combimotor KM 56 RC-E is uitgerust met de STIHL ErgoStart (E), het startsysteem dat het starten nog gemakkelijker maakt. De KM 131 overtuigen door de revolutionaire STIHL 4-MIX-motor, die de voordelen van de 2-takt- en de 4-taktmotor in zich verenigt.

Verschillende soorten combimotoren

De motoren van het combigereedschap kunnen op verschillende manieren aangedreven worden. Zo heb je naast het combigereedschap op benzine ook combigereedschap op accu, ideaal voor als er geen stopcontact in de buurt is of voor als u op een plek aan de slag gaat waar het wordt gewaardeerd als je zachtjes te werk gaat. Daarnaast is er ook elektrisch combigereedschap. Deze variant beperkt je wat meer in bewegingsvrijheid maar is ideaal voor in de tuin of de kleinere afstanden.

Beste combimotor op benzine kopen

Wilt u de juiste keuze maken voor de combimotor die aan uw wensen voldoet? Vergelijk dan de diverse modellen op deze website. Zoals bijvoorbeeld de KM94 RC-E of de KM131R. Heeft u nog hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »