Filter de resultaten

Accu combimotoren

 KMA 135 R ACCUCOMBIMOTOR
€469,00 €389,00 €321,49 Excl. btw
Stihl Stihl Accucombimotor KMA 130 R
€363,00 €300,00 Excl. btw

Tips aanschaffen accu combimotoren

Combigereedschap is onmisbaar in uw tuin als u van tuinieren houdt. Een snelkoppeling met nevelbout maakt het mogelijk om de motor en het gereedschap snel en makkelijk met elkaar te verbinden. Het is een handig alternatief voor het combineren van verschillende gereedschappen.

Voordelen combimotoren op accu

Combimotoren op accu zijn ideaal voor als er geen stopcontact in de buurt is of voor als u op een plek aan de slag gaat waar het wordt gewaardeerd als je zachtjes te werk gaat. Ze zijn relatief gezien lichter in gebruik dan de combimotor op benzine. Door de verschillende vermogensstanden kan je goed om gaan met het energiegebruik.

Topmodel accu combimotor: KMA 130 R

Verschillende soorten combimotoren

De motoren van het combigereedschap kunnen op verschillende manieren aangedreven worden. Allereerst is er naast de accu aangedreven variant ook elektrisch combigereedschap. Deze variant beperkt je wat meer in bewegingsvrijheid maar is ideaal voor in de tuin of de kleinere afstanden. Benzine combigereedschap is ideaal voor langere stukken, heeft een krachtige motor maar heeft als nadeel dat het zwaarder is. Hiervoor kan wel gebruik gemaakt worden van de rugdraagtas.

Beste combimotor op accu kopen

Wilt u de juiste keuze maken voor de combimotor die aan uw wensen voldoet? Vergelijk dan de diverse modellen op deze website. Heeft u nog hulp nodig? Neem dan contact met ons op, we helpen u graag verder.

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »