Filter de resultaten

Elektrische bladzuigers

Stihl Elektrische Bladzuiger SHE 71
€169,00 €136,99 €113,21 Excl. btw
Stihl Elektrische Bladzuiger SHE 81
Aanbevolen
€209,00 €177,99 €147,10 Excl. btw

Tips elektrische bladzuiger kopen

Elektrische bladzuigers zijn geschikt om bladeren mee op te zuigen vanuit uw tuin, gazon, dakgoot of terras. Het zuigmechanisme zorgt ervoor dat de bladeren opgezogen worden en opgevangen in een opvangzak. Ook op plekken waar u lastig bij kunt zoals de dakgoot kunt u zo verstoppingen voorkomen, een schoon terras creëren en de tuin bijhouden.

Soorten bladzuigers

Bladzuigers komen er in diverse soorten. Zo zijn er naast de elektrische bladzuigers, ook bladzuigers op accu en bladzuigers op benzine. Echter worden de elektrische bladzuigers steeds populairder. Het voordeel van de elektirsche bladzuiger is dat deze minder geluidsoverlast geven. En in het geval van een accu de bladzuiger overal mee naartoe kan. Een bladzuiger op benzine heeft daarentegen over het algemeen wat meer vermogen en gaat langer mee. Daarnaast zou een bladzuiger op het stopcontact je kunnen beperken in je bewegingsverijheid.

Specificaties en aanbiedingen

Sommige bladzuigers kunnen ook blazen en andersom. Een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden bij de aanschaf van een bladzuiger: Het gewicht, de opvangvoorziening, of het een hakselfunctie heeft (versnipperen bladeren), de zuigcapaciteit en of het een zuiger betreft die bijvoorbeeld loopwielen heeft. Vergelijk de diverse producten goed en vraag ons om advies als u wilt weten welke bladzuiger goed bij uw wensen past.

Stihl bladzuigers

Stihl elektrische bladzuigers: Stihl SHE 81 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »