Filter de resultaten

Benzine bladzuigers

Stihl Benzine Bladzuiger SH 86
Aanbevolen
€489,00 €394,99 €326,44 Excl. btw
Stihl Benzine Bladzuiger / Bladblazer SH 56
€419,00 €314,99 €260,32 Excl. btw

Tips benzine bladzuiger kopen

Benzine bladzuigers zijn geschikt om bladeren mee op te zuigen vanuit uw tuin, gazon, dakgoot of terras. Het zuigmechanisme zorgt ervoor dat de bladeren opgezogen worden en opgevangen in een opvangzak. Ook op plekken waar u lastig bij kunt zoals de dakgoot kunt u zo verstoppingen voorkomen, een schoon terras creëren en de tuin bijhouden.

Soorten bladzuigers

Bladzuigers zijn er in diverse soorten. Zo zijn er naast de bladzuigers op benzine, ook bladzuigers op accu en elektrische bladzuigers. Het voordeel van een bladzuiger op benzine is dat deze meer vermogen heeft dan de elektrische bladzuigers. Gaat deze langer mee en wordt je niet beperkt door een snoer.

Specificaties en aanbiedingen

Sommige bladzuigers kunnen ook blazen en andersom. Een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden bij de aanschaf van een benzine bladzuiger: Het gewicht, de opvangvoorziening, of het een hakselfunctie heeft (versnipperen van bladeren), de zuigcapaciteit en of het een zuiger betreft die bijvoorbeeld loopwielen heeft. Vergelijk de diverse producten goed en vraag ons om advies als u wilt weten welke bladzuiger goed bij uw wensen past.

Stihl bladzuigers

Stihl benzine bladzuigers: Stihl SH 56 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »