Filter de resultaten

Accu bladzuigers

Stihl Accu Bladblazer BGA 60, met accu en lader
€369,00 €327,99 €271,07 Excl. btw
Stihl Accu Bladzuiger SHA 56 met accu en lader
Aanbevolen
€392,75 €324,59 Excl. btw
Stihl Accu Bladblazer BGA 60, zonder accu en lader
€199,00 €172,99 €142,97 Excl. btw

Tips accu bladzuiger kopen

Bladzuigers zijn geschikt om bladeren mee op te zuigen vanuit uw tuin, gazon, dakgoot of terras. Het zuigmechanisme zorgt ervoor dat de bladeren opgezogen worden en opgevangen in een opvangzak. Ook op plekken waar u lastig bij kunt zoals de dakgoot kunt u zo verstoppingen voorkomen, een schoon terras creëren en de tuin bijhouden. Met de bladzuiger op accu bent u vrij om te gaan en te staan. 

Voordelen accu bladzuigers

Accu bladzuigers zijn er in diverse soorten. Waarbij het verschil hem voornamelijk zit in de hoeveel bladeren er opgezogen kunnen worden, de snelheid en de zuigkracht. De bladzuigers op accu worden steeds populairder. Het voordeel is dat er minder geluidsoverlast is en in het geval van een accu de machine overal mee naartoe genomen kan worden. 

Elektrisch of benzine bladzuigers

Naast de bladzuiger op accu heb je ook de elektrische bladzuigers. De elektrische bladzuiger is ideaal voor de kleinere tuin waarbij er voldoende stopcontacten zijn Een benzine bladzuiger heeft over het algemeen wat meer vermogen, gaat lang mee en wordt niet beperkt door een snoer, zoals een elektrische zuiger.

Specificaties en aanbiedingen

Sommige bladzuigers kunnen ook blazen en andersom. Een aantal zaken waar je rekening mee kunt houden bij de aanschaf van een bladzuiger: Het gewicht, de opvangvoorziening, of het een hakselfunctie heeft (versnipperen bladeren), de zuigcapaciteit en of het een zuiger betreft die bijvoorbeeld loopwielen heeft. Vergelijk de diverse producten goed en vraag ons om advies als u wilt weten welke bladzuiger goed bij uw wensen past.

Stihl accu bladzuigers

Een populair merk bladzuigers is Stihl. We hebben regelmatig aanbiedingen en zijn official dealer van onder andere Stihl. De meest populaire accu bladzuiger is:

Stihl accu bladzuiger: Stihl SHA 56

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »