Filter de resultaten

Elektrische bladblazers

Stihl Elektrische Bladblazer BGE 81
Aanbevolen
€179,00 €147,99 €122,31 Excl. btw
Stihl Elektrische Bladblazer BGE 71
€139,00 €104,99 €86,77 Excl. btw

Tips elektrische bladblazer kopen

Ben je op zoek naar een geschikte bladblazer voor je tuin, gazon of terras? En heeft u een kleinere tuin waardoor u altijd een stopcontact in de buurt heeft? Dan is de elektrische bladblazer wat voor jou! In de webshop kun je eenvoudig de verschillende elektrische modellen vergelijken. Je kunt eenvoudig vergelijken tussen diverse type bladblazers. De bladblazers zijn het hulpmiddelen voor het aanvegen van het onkruid en losliggend blad in je tuin. Met behulp van de elektrische bladblazer komen de bladeren op een hoop waarna je ze eenvoudig kunt wegblazen in je compostbak. 

Soorten bladblazers

Bladblazers zijn er in drie vormen. Naast de elektrische bladblazer is er de bladblazer op accu en een bladblazer op benzine. Binnen elektrische varianten kun je kiezen uit een bladblazer met een snoer of een bladblazer op accu.

Als je veel objecten in je tuin hebt of een grote tuin hebt kan een snoer lastig zijn. Het kan verstrikt raken of niet lang genoeg zijn. In dat geval kun je beter een bladblazer met accu of op een bladblazer op benzine kopen.

Vergelijk specificaties

Kijk goed naar de specificaties van een bladblazer die je graag wilt aanschaffen. We hebben een groot assortiment waar voor elke tuin en met elk vermogen de beste bladblazer te kiezen is. Via onze filters kun je sorteren op goedkoopste of nieuwste producten.

Het gewicht van een bladblazer kan ook een rol spelen. Let hier goed op bij de keuze van de ideale bladblazer voor jou. Als je veel vermogen nodig hebt kun je ook kiezen voor een ruggedragen bladblazer.

Een andere belangrijke specificatie van bladblazers is de blaaskracht en het motorvermogen. De blaassnelheid wordt aangegeven in kilometers per uur en geeft aan hoeveel bladeren je kunt verplaatsen. Het geluidsniveau is ook een belangrijke factor om rekening mee te houden. De machine zit dicht bij je oren en over het algemeen is een krachtigere motor luidruchtiger.

Bekijk op onze website ook de laatste aanbiedingen en zorg ervoor dat je goed vergelijkt. Je kunt ons ook om advies vragen.

Populaire elektrische bladblazer

Stihl elektrische bladblazer: Stihl BGE 71 | SHE 71 | BGE 71

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »