Stihl  Stihl Service kit 11
Stihl Service kit 11
€22,50
Stihl Stihl

Stihl Service kit 11

Artikelnummer: 11400074101
€22,50
Incl. btw
€18,60
Excl. btw

Productomschrijving:

SERVICE KIT 11 VOOR BENZINEKETTINGZAGEN MS 261 EN MS 362: HOGERE LEVENSDUUR DANKZIJ EEN PROACTIEF EN REGELMATIG ONDERHOUD Om de levensduur van je STIHL benzinekettingzaag te verlengen, kan je zelf eenvoudige onderhoudsklusjes uitvoeren met de Service Kit
Lees meer

Product informatie

SERVICE KIT 11 VOOR BENZINEKETTINGZAGEN MS 261 EN MS 362: HOGERE LEVENSDUUR DANKZIJ EEN PROACTIEF EN REGELMATIG ONDERHOUD

Om de levensduur van je STIHL benzinekettingzaag te verlengen, kan je zelf eenvoudige onderhoudsklusjes uitvoeren met de Service Kit 11. Regelmatig standaardonderhoud, zoals het vervangen van de lucht- en brandstoffilters en het vervangen van de bougie, gaat meestal snel en helpt de levensduur van de motor te verlengen. Zo draag je zelf bij aan het voorkomen van vuil en schade aan de componenten en onderdelen en zorg je ervoor dat je kettingzaag altijd betrouwbaar en optimaal werkt.

 

De STIHL Service Kit 11 voor de STIHL  benzinekettingzagen MS 261 en MS 362 (Machinenummer 177610358 – 183603946; > 296984305) bevat de volgende elementen voor een standaardonderhoud:

 

HD2-luchtfilter

Bougie

Brandstoffilter

De HD2-luchtfilter is geschikt voor alle bedrijfsomstandigheden en kan dus universeel worden gebruikt. Met zijn fijne poriën biedt hij een uitstekende filterkwaliteit en filtert hij zelfs het fijnste stof uit de aangezogen lucht. Door de HD2-filter te vervangen, bescherm je de motor van je kettingzaag doeltreffend tegen het binnendringen van schurend stof. De prestaties blijven behouden, het brandstofverbruik is laag en je kan je machine met het gebruikelijke gemak starten.

 

De brandstoffilter helpt voorkomen dat vreemde deeltjes via de brandstof in de motor terechtkomen. Regelmatige vervanging van dit onderdeel helpt de motor te beschermen en verlengt dus ook de levensduur van je machine. Om de prestaties op peil te houden raden we ook aan om de bougie regelmatig te vervangen voor een langdurig schonere verbranding in de motor.

 

Voor het vervangen van de luchtfilter en de bougie gebruik je best de handige combisleutel die bij je STIHL kettingzaag wordt meegeleverd. In de verpakking van de Service Kit is ook een kartonnen haak bijgesloten. Hiermee kan je de brandstoffilter verwijderen en vervangen. Je hebt geen extra gereedschap nodig.

 

Voor STIHL benzinekettingzagen MS 261 en MS 362

Let voor de geschiktheid van de Service Kit op het machinenummer van de kettingzaag

Voor zowel particuliere als professionele gebruikers

Verleng de levensduur van je machine door proactief onderhoud

Met HD2-luchtfilter, bougie en brandstoffilter

Eenvoudige vervanging van de onderdelen met de combisleutel van je machine

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »