Stihl MotoMix 5 l
MotoMix 5 l
€27,99
Stihl Stihl

MotoMix 5 l

1-3 dagen
Artikelnummer: 07819996301
€27,99
Incl. btw
€23,13
Excl. btw

Productomschrijving:

Voorgemengde 2-takt benzine (1 : 50) voor alle STIHL tweetakt machines. Deze mengsmering zorgt voor een optimale vermogensontwikkeling, de beste eigenschappen voor een koude start, maximale versnelling in het volledige toerentalbereik en ook bij plotselin
Lees meer

Product informatie

Motomix mogen wij helaas niet appart versturen. Wel kunnen wij deze voor u klaar zetten in een van onze winkels of samenvoegen bij uw andere producten.

Voorgemengde 2- takt benzine (1 : 50) voor alle STIHL tweetakt machines. Deze mengsmering zorgt voor een optimale vermogensontwikkeling, de beste eigenschappen voor een koude start, maximale versnelling in het volledige toerentalbereik en ook bij plotselinge gaswissel het beste loopgedrag. Met de premiumolie STIHL HP Ultra voor uitstekende smering en hoogste zuiverheid, volledig synthetisch en biologisch afbreekbaar voor een optimaal vermogen en een lange levensduur. Deze 2-takt benzine bevat geen ethanol en vrijwel geen alkenen en aromaten. Deze is dus gebruikers- en motorvriendelijk door de lage emissies. Bewaartijd van minstens 5 jaar Betrouwbare hoge prestaties van één fabrikant: STIHL motoren en de alkylaatbenzine STIHL MotoMix zijn op elkaar afgestemd, en alle mogelijke toepassingen worden in uitgebreide testen gecontroleerd.

Motomix mogen wij helaas niet appart versturen. Wel kunnen wij deze voor u klaar zetten in een van onze winkels of samenvoegen bij uw andere producten.

 

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »