Silky Snoeizaag Zorin 370-5-6.5
Snoeizaag Zorin 370-5-6.5
€115,00
Silky Silky

Snoeizaag Zorin 370-5-6.5

€115,00
Incl. btw
€95,04
Excl. btw

Productomschrijving:

De combinatie van de traditionele Japanse walvisvorm en Silky’s unieke 4-RETSUME vertanding maken de Zorin tot een meesterlijke trekzaag. De tanden zijn zo ingeslepen dat er 4 rijen tanden ontstaan die zorgen voor een goede afvoer van zaagsel. De extra gr
Lees meer

Product informatie

De combinatie van de traditionele Japanse walvisvorm en Silky’s unieke 4-RETSUME vertanding maken de Zorin tot een meesterlijke trekzaag. De tanden zijn zo ingeslepen dat er 4 rijen tanden ontstaan die zorgen voor een goede afvoer van zaagsel. De extra grove vertanding neemt zoveel hout af dat je over een flinke kracht moet beschikken om deze zaag te hanteren. Door de Zorin met twee handen te gebruiken worden je schouders ontlast, wat een geweldig effect heeft op de zaagkracht die je nodig hebt om dikke stammen door te zagen of bomen te demonteren.

Het vraagt misschien wat oefening en geduld om met de Zorin een eerste zaagsnede te maken. Dankzij de progressieve vertanding (van 5 naar 6.5 tanden per 30 mm) zijn de tanden dichtbij de handgreep iets fijner dan aan het eind van het blad, wat de eerste aanzet wat gemakkelijker maakt. En wanneer de zaag eenmaal op gang is, is hij niet te stoppen!

Het lange blad loopt door in de handgreep wat de zaag enorm sterk maakt en je een goede controle geeft. Het werken met deze heavy duty handzaag verloopt zo snel dat je gerust je kettingzaag wat vaker kunt laten liggen. Bovendien is de Zorin lichter, veiliger en stiller dan een kettingzaag.

De comfortabele rubberen handgreep is groot genoeg voor twee handen, absorbeert trillingen en geeft veel grip. De Zorin wordt geleverd in een lichtgewicht, polypropyleen holster met heupband. Hierdoor is de zaag altijd veilig opgeborgen en binnen handbereik.

Leuk om te weten: Zorin betekent letterlijk het creëren van een bos, ‘zo’ staat voor creëren en ‘rin’ voor bos.

Specificaties

Staalsoort:Authentic Premium Japanese Steel
Bladlengte:370 mm
Vertanding:5-6.5 tanden per 30 mm
Afmetingen uitgevouwen:600 x 190 x 35 mm
Afmetingen ingevouwen:-
Gewicht:640 g
Kerf:1.7 mm
Radius:-

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »