Silky Snoeizaag Sugowaza 420-6.5
Snoeizaag Sugowaza 420-6.5
€109,00
Silky Silky

Snoeizaag Sugowaza 420-6.5

€109,00
Incl. btw
€90,08
Excl. btw

Productomschrijving:

De Sugowaza is oorspronkelijk ontworpen voor boomverzorgers die hoogspanningskabels vrij houden en daarvoor rubber isolerende handschoenen dragen. Naast alle eigenschappen van de Sugoi heeft deze trekzaag namelijk een extra handbescherming die het uitglij
Lees meer

Product informatie

De Sugowaza is oorspronkelijk ontworpen voor boomverzorgers die hoogspanningskabels vrij houden en daarvoor rubber isolerende handschoenen dragen. Naast alle eigenschappen van de Sugoi heeft deze trekzaag namelijk een extra handbescherming die het uitglijden met deze handschoenen voorkomt.

Al snel werd de Sugowaza ook ontdekt bij andere gebruikers die vaak in natte en koude weersomstandigheden werken. Zelfs wanneer het dragen van handschoenen noodzakelijk is ben je door de handbescherming altijd verzekerd van de hoogste veiligheid. De comfortabele rubberen handgreep geeft veel grip, absorbeert de trillingen en voelt altijd warm aan. Met de D-ring aan de handgreep kun je de zaag extra zekeren.

Met de Sugowaza werk je niet alleen veilig, maar ook efficiënt. Het lange blad van 420 mm zorgt ervoor dat je ver kunt reiken en daarom pak je makkelijk even die paar extra takken mee. Het ‘grote’ werk zoals het demonteren van bomen en het zagen van dikke stammen is voor de Sugowaza geen enkel probleem. Het perfect gebogen blad is gemaakt van een speciale metaallegering die de zaag sterk en flexibel maakt. De Sugowaza zaagt snel en zonder schokken door het hout en laat een gladde zaagwond achter die makkelijk wordt overgroeid.

De opvallende holster is goed zichtbaar en kan bevestigd worden aan je klimgordel. Maak de Sugowaza compleet met de beschikbare leg straps zodat je de zaag altijd binnen handbereik hebt.

Letterlijk betekent Sugowaza ‘vakmanschap op zeer hoog niveau’. Do we need to say more? ;)

Specificaties

Staalsoort:Hooggelegeerd staal
Bladlengte:420 mm
Vertanding:6.5 tanden per 30 mm
Afmetingen uitgevouwen:630 x 185 x 40 mm
Afmetingen ingevouwen:-
Gewicht:710 g
Kerf:1.7 mm
Radius:650

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »