Silky Snoeizaag Sugoi 330-6.5-5.5
Snoeizaag Sugoi 330-6.5-5.5
€99,00
Silky Silky

Snoeizaag Sugoi 330-6.5-5.5

€99,00
Incl. btw
€81,82
Excl. btw

Productomschrijving:

Boomverzorgers die de Sugoi hebben ontdekt laten bewust de kettingzaag vaker liggen. Waarom zou je ook een zware kettingzaag meenemen als de klus net zo makkelijk en snel is geklaard met deze agressieve en krachtige trekzaag? Met de Sugoi werk je veili
Lees meer

Product informatie

Boomverzorgers die de Sugoi hebben ontdekt laten bewust de kettingzaag vaker liggen. Waarom zou je ook een zware kettingzaag meenemen als de klus net zo makkelijk en snel is geklaard met deze agressieve en krachtige trekzaag?

Met de Sugoi werk je veiliger en efficiënter. Je kunt verder reiken en pakt daarom makkelijk even die paar extra takken mee. Met de scherpe sikkel aan het uiteinde van het blad snij je snel kleine takjes en klimop weg. Daarnaast helpt het je de zaag in de zaagsnede te houden waardoor je meer controle hebt.

Het ‘grote’ werk zoals het demonteren van bomen is voor de Sugoi geen enkel probleem. Het perfect gebogen blad is gemaakt van een speciale metaallegering die de zaag sterk en flexibel maakt. De Sugoi zaagt snel en zonder schokken door het hout en laat een gladde zaagwond achter die makkelijk wordt overgroeid.

De comfortabele rubberen handgreep absorbeert trillingen en geeft veel grip, zelfs met handschoenen en bij natte en koude weersomstandigheden. De gele holster is goed zichtbaar en kan bevestigd worden aan je klimgordel of aan je been met de meegeleverde leg straps.

Letterlijk betekent Sugoi ‘uitzonderlijk goed’. Maar boomverzorgers hebben hem de bijnaam ‘Boom tijger’ gegeven vanwege zijn agressieve rij tanden en oranje strepen op de handgreep.

Voorzien van Nikkel coating.

Specificaties

Staalsoort:Hooggelegeerd staal met nikkel coating
Bladlengte:330 mm
Vertanding:6.5-5.5 tanden per 30 mm
Afmetingen uitgevouwen:548 x 144 x 45 mm
Afmetingen ingevouwen:-
Gewicht:580 g
Kerf:1.7 mm
Radius:650

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »