Silky Snoeizaag Ibuki 390-5.5
Snoeizaag Ibuki 390-5.5
€101,00
Silky Silky

Snoeizaag Ibuki 390-5.5

€101,00
Incl. btw
€83,47
Excl. btw

Productomschrijving:

Een winnaar op het gebied van agressief en snel zagen. Het lange, gebogen blad van deze heavy duty trekzaag is voorzien van Silky’s unieke vertanding. Hiermee is de Ibuki de perfecte zaag voor het verwijderen van dikke stammen en het demonteren van bomen.
Lees meer

Product informatie

Een winnaar op het gebied van agressief en snel zagen. Het lange, gebogen blad van deze heavy duty trekzaag is voorzien van Silky’s unieke vertanding. Hiermee is de Ibuki de perfecte zaag voor het verwijderen van dikke stammen en het demonteren van bomen. Met de Ibuki aan je klimgordel kun je de kettingzaag gerust wat vaker laten liggen.

Bij het werk boven schouderhoogte en onder kniehoogte kun je met het gebogen blad boven op de tak blijven zagen, terwijl je arm, pols en hand in de natuurlijke positie blijven. Bovendien voel je goed aan wanneer het einde van de zaagsnede wordt bereikt. Hierdoor werk je efficiënt, zelfs in de meest moeilijke omstandigheden. Snoei je ook weleens vanaf de grond? Dan kun je het blad van de Ibuki ook op de Hayauchi stokzaag monteren.

De comfortabele handgreep van de Ibuki geeft je de grip, kracht en flexibiliteit die je nodig hebt om deze zaag te hanteren. De handgreep is groot genoeg om twee handen te gebruiken voor de extra zware klussen. De holster is te bevestigen aan je klimgordel, zowel voor rechts- als linkshandigen. Bovendien is de holster zo ontworpen dat de zaag er in geen mogelijkheid uit valt. Kortom, deze zaag laat je niet in de steek!

Letterlijk betekent Ibuki een gevoel of uiting van jeugdige energie.

Specificaties

Staalsoort:Authentic Premium Japanese Steel
Bladlengte:390 mm
Vertanding:5.5 tanden per 30 mm
Afmetingen uitgevouwen:585 x 190 x 45 mm
Afmetingen ingevouwen:-
Gewicht:847 g
Kerf:2.25 mm
Radius:650

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »