Silky Snoeizaag Yamabico 330-7+10
Snoeizaag Yamabico 330-7+10
€86,00
Silky Silky

Snoeizaag Yamabico 330-7+10

€86,00
Incl. btw
€71,07
Excl. btw

Productomschrijving:

Silky’s snelste zaag ooit! Dankzij het holgeslepen lange blad met extra grove vertanding zaag je in enkele halen moeiteloos de dikste takken, balken of boomstammen door. Dit maakt deze krachtige trekzaag eerder geschikt voor het omleggen en klein maken va
Lees meer

Product informatie

Silky’s snelste zaag ooit! Dankzij het holgeslepen lange blad met extra grove vertanding zaag je in enkele halen moeiteloos de dikste takken, balken of boomstammen door. Dit maakt deze krachtige trekzaag eerder geschikt voor het omleggen en klein maken van bomen dan het daadwerkelijk snoeien ervan. Je zult ervan versteld staan hoe snel deze zaag zich door het hout werkt!

Laat gerust je kettingzaag wat vaker liggen, want deze heavy duty handzaag is naast extreem snel ook nog eens lichter, veiliger, schoner én stiller. En geef toe, een beetje workout is natuurlijk ook mooi meegenomen. De Yamabico heeft een extra rij tanden (met medium vertanding) aan de bovenzijde van het blad. Zonder je pols te hoeven draaien kun je hiermee een zaagsnede onderaan de tak maken, zodat de bast niet afscheurt als de tak valt.

Boomverzorgers die deze zaagtechniek beheersen zullen merken dat de pols minder belast wordt met deze dubbelzijdige trekzaag. Dankzij het ergonomische ontwerp van de Yamabico wordt de ontwikkeling van het veelvoorkomende carpaaltunnelsyndroom tegengegaan.

Met het rechte blad kun je een zeer precieze zaagsnede aanbrengen en de zaag makkelijk hanteren in dichtbegroeide ruimtes en laag bij de grond. De vlijmscherpe tanden laten een gladde zaagwond achter, waardoor de boom weer goed en snel kan herstellen.

De rubberen handgreep absorbeert trillingen, geeft grip en voelt comfortabel aan. Je zult ervaren dat je onderarm en de zaag perfect uitgebalanceerd zijn. Het blad is in slechts enkele seconden te vervangen dankzij de draaiknop op de handgreep. Er komt dus geen enkel gereedschap aan te pas.

De holster heeft een sluitsysteem waardoor de zaag er in geen mogelijkheid uit valt. Maar zodra je de zaag nodig hebt, dan trek je deze er gemakkelijk met één hand uit door je duim af te zetten tegen de knop aan de zijkant. Met de beschikbare leg straps bevestig je de Yamabico aan je onderbeen zodat je de zaag altijd binnen handbereik hebt.

Letterlijk betekent Yamabico het echoënde geluid in de bergen.

Specificaties

Staalsoort:Authentic Premium Japanese Steel
Bladlengte:330 mm
Vertanding:7+10 tanden per 30 mm
Afmetingen uitgevouwen:505 x 130 x 45 mm
Afmetingen ingevouwen:-
Gewicht:410 g
Kerf:1.4 mm
Radius:-

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »