Silky Zaagblad Katanaboy 650-4
Zaagblad Katanaboy 650-4
€178,00
Silky Silky

Zaagblad Katanaboy 650-4

€178,00
Incl. btw
€147,11
Excl. btw

Productomschrijving:

Deze krachtige trekzaag heeft een blad van maar liefst 65 cm lang, waarmee je met gemak stammen van ruim 30 cm doorzaagt. Je kunt de Katanaboy daarom gerust met een kettingzaag vergelijken, maar dan zonder olie, brandstof, lawaai en vervuiling. Bovendien
Lees meer

Product informatie

Deze krachtige trekzaag heeft een blad van maar liefst 65 cm lang, waarmee je met gemak stammen van ruim 30 cm doorzaagt. Je kunt de Katanaboy daarom gerust met een kettingzaag vergelijken, maar dan zonder olie, brandstof, lawaai en vervuiling. Bovendien is de zaag licht en compact genoeg om mee te nemen in je rugtas.
Dit is de ideale zaag voor grote klussen: trail maintanance, brandhout zagen of een schuilplaats bouwen tijdens je kampeertrip in de bossen. Je zult ervan versteld staan hoe weinig energie het vraagt om zoveel resultaat te krijgen. En stiekem geeft het gewoon een geweldig gevoel om hiermee te zagen! De Katanaboy kan werkelijk alles aan: nat, droog, rot of hard hout.
Het sterke blad heeft een agressieve vertanding en kan goed tegen een stootje. De tanden zijn op unieke wijze in het blad geslepen en blijven lang scherp. Je kunt de zaag gemakkelijk en snel in- en uit vouwen met de vergrendelknop. Voor de veiligheid gebeurt dit in twee fases: eerst voor de helft en daarna (let op je vingers!) volledig.
De ergonomische rubberen handgreep absorbeert de trillingen. Door de zaag met twee handen te gebruiken worden je schouders ontlast, wat een geweldig effect heeft op de zaagkracht.
De Katanaboy is vernoemd naar het €˜Katana €™ zwaard van de Samurai.

Specificaties

Staalsoort:Authentic Premium Japanese Steel
Bladlengte:650 mm
Vertanding:4 tanden per 30 mm
Afmetingen:720 x 75 x 2.5 mm
Gewicht:435 g
Kerf:2.4 mm
Radius:

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »