Silky Snoeizaag Ultra Accel Curve 240-7.5
Snoeizaag Ultra Accel Curve 240-7.5
€55,00
Silky Silky

Snoeizaag Ultra Accel Curve 240-7.5

€55,00
Incl. btw
€45,45
Excl. btw

Productomschrijving:

Deze vouwzaag heeft een grote aluminium handgreep omkleed met rubber dat zorgt voor een perfecte grip en absorptie van de trillingen tijdens het zagen. De Ultra Accel is verkrijgbaar in drie versies: - Straight: 240mm recht blad, vertanding 7,5: voor
Lees meer

Product informatie

Deze vouwzaag heeft een grote aluminium handgreep omkleed met rubber dat zorgt voor een perfecte grip en absorptie van de trillingen tijdens het zagen. De Ultra Accel is verkrijgbaar in drie versies: 

- Straight: 240mm recht blad, vertanding 7,5: voor algemene snoeiwerkzaamheden. De kenmerkende trekkende zaagbeweging van de Silky zaag in combinatie met het rechte blad zorgen voor een een uiterst fijne zaagsnede waarbij u weinig kracht hoeft te gebruiken.

- Curve: 240mm gebogen blad, vertanding 7,5: voor bovenhands snoeiwerk, met een hogere zaagsnelheid. De kenmerkende trekkende beweging van de Silky zaag in combinatie met het gebogen blad zorgen voor een natuurlijke neerwaartse druk. Dit zorgt voor maximale zaagkracht en snelheid met minimale inspanning.

- Taiko: 240mm gespiegeld gebogen, vertanding 10: voor houtbewerking en bouwwerkzaamheden in droog / hard hout. De Ultra Accel Taiko trekzaag is voorzien van een bol zaagblad en een handvat dat in tegengestelde richting is gebogen. Dit zorgt er voor dat u een zeer natuurlijke houding aan kunt blijven houden bij het afkorten van balken op platte oppervlaktes zoals de werkbank.

Specificaties

Staalsoort:Authentic Premium Japanese Steel
Bladlengte:240 mm
Vertanding:7.5 tanden per 30 mm
Afmetingen uitgevouwen:530 x 110 x 22 mm
Afmetingen ingevouwen:-
Gewicht:295 g
Kerf:1.3 mm
Radius:-

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »