Silky Snoeizaag Super Accel 210-7.5
Snoeizaag Super Accel 210-7.5
€40,00
Silky Silky

Snoeizaag Super Accel 210-7.5

€40,00
Incl. btw
€33,06
Excl. btw

Productomschrijving:

De Super Accel is een ultralichte (195 g) maar sterke trekzaag en favoriet bij vele tuinliefhebbers. Deze veelzijdige vouwzaag is handig om altijd bij de hand te hebben en gemakkelijk op te bergen in je gereedschapskist. Zelfs in lastige situaties is d
Lees meer

Product informatie

De Super Accel is een ultralichte (195 g) maar sterke trekzaag en favoriet bij vele tuinliefhebbers. Deze veelzijdige vouwzaag is handig om altijd bij de hand te hebben en gemakkelijk op te bergen in je gereedschapskist.

Zelfs in lastige situaties is de Super Accel makkelijk te hanteren, bijvoorbeeld in dichtbegroeide ruimtes of bij bovenhands snoeien terwijl je hoog op een ladder staat. De perfecte hoek tussen de handgreep en het zaagblad zorgt ervoor dat je het hout in een hoek van ongeveer 10 graden aansnijdt. Dit vraagt minder kracht en veroorzaakt minder trillingen, waardoor je zeer soepel en snel kunt zagen. De Super Accel zaagt werkelijk als een warm mes door boter en is bovendien een plezier om mee te werken!

Mocht je nog niet gewend zijn aan het zagen met een Silky zaag, dan ben je gewaarschuwd voor de vlijmscherpe tanden die zich razendsnel door het hout werken. Zelfs na veelvuldig gebruik blijven de tanden lang scherp zodat je keer op keer een gladde en zuivere zaagwond achter laat die goed kan herstellen.

Als je de Super Accel niet gebruikt, dan is het blad gemakkelijk in te vouwen met de vergrendelknop. De scherpe tanden worden dan veilig bedekt doordat ze in de handgreep vallen. Wanneer je de zaag nodig hebt, dan vouw je deze gemakkelijk uit dankzij de inkeping in het blad, zelfs bij het dragen van handschoenen. Met de vergrendelknop kun je het blad veilig vergrendelen in twee verschillende posities.

De aluminium handgreep is omkleed met rubber waardoor trillingen worden geabsorbeerd en een goede grip is gegarandeerd. De Super Accel heeft zijn naam te danken aan het woord ‘accelereren’ waar deze zaag in uitblinkt.

De Super Accel is verkrijgbaar in twee verschillende vertandingen: grof (7.5 tanden per 30 mm) en fijn (14 tanden per 30 mm).

Specificaties

Staalsoort:Authentic Premium Japanese Steel
Bladlengte:210 mm
Vertanding:7.5 tanden per 30 mm
Afmetingen uitgevouwen:435 x 110 x 20 mm
Afmetingen ingevouwen:240 x 65 x 20 mm
Gewicht:195 g
Kerf:1.3 mm
Radius:-

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »