Silky Snoeizaag Katanaboy 1000-5-2.5
Snoeizaag Katanaboy 1000-5-2.5
€795,00
Silky Silky

Snoeizaag Katanaboy 1000-5-2.5

Artikelnummer: KSI571099
€795,00
Incl. btw
€657,02
Excl. btw

Productomschrijving:

Maak kennis met de langste vouwzaag ter wereld! Deze krachtige trekzaag heeft een blad van maar liefst 50 cm lang, waarmee je met gemak stammen van 25 cm doorzaagt. Je kunt de Katanaboy daarom gerust met een kettingzaag vergelijken, maar dan zonder olie,
Lees meer

Product informatie

Maak kennis met de langste vouwzaag ter wereld! Deze krachtige trekzaag heeft een blad van maar liefst 50 cm lang, waarmee je met gemak stammen van 25 cm doorzaagt. Je kunt de Katanaboy daarom gerust met een kettingzaag vergelijken, maar dan zonder olie, brandstof, lawaai en vervuiling.  Bovendien is de zaag met een gewicht van slechts 2 kg makkelijk mee te nemen.

Dit is de ideale zaag voor grote klussen: trail maintanance, brandhout zagen of een schuilplaats bouwen tijdens je kampeertrip in de bossen. Je zult ervan versteld staan hoe weinig energie het vraagt om zoveel resultaat te krijgen. En stiekem geeft het gewoon een geweldig gevoel om hiermee te zagen! De Katanaboy kan werkelijk alles aan: nat, droog, rot of hard hout.

Het sterke blad heeft een progressieve vertanding van 5 naar 2,5 tanden per 30 mm. Dit versoepelt de eerste aanzet van de zaagsnede om vervolgens veel hout af te nemen met de extra grove vertanding.  De tanden zijn op unieke wijze in het blad geslepen en blijven lang scherp. Je kunt de zaag gemakkelijk en snel in- en uit vouwen met de vergrendelknop. Voor de veiligheid gebeurt dit in twee fases: eerst voor de helft en daarna (let op je vingers!) volledig.

De ergonomische rubberen handgreep absorbeert de trillingen. Door de zaag met twee handen te gebruiken worden je schouders ontlast, wat een geweldig effect heeft op de zaagkracht.

De Katanaboy 1000 wordt uitgeleverd met nieuwe  nikkel coating.

De Katanaboy is vernoemd naar het €˜Katana €™ zwaard van de Samurai.

Specificaties

Staalsoort:Authentic Premium Japanese Steel
Bladlengte:1000 mm
Vertanding:2.5-5 tanden per 30 mm
Afmetingen uitgevouwen:2230 x 180 x 30 mm
Afmetingen ingevouwen:1205 x135 x 30 mm
Gewicht:2400 g
Kerf:2.4 mm
Radius:-

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »