Silky Snoeizaag F180-14
Snoeizaag F180-14
€26,00
Silky Silky

Snoeizaag F180-14

1 a 2 dagen
Artikelnummer: ksi514118
€26,00
Incl. btw
€21,49
Excl. btw

Productomschrijving:

De Japanse trekzagen van Silky maken het snoeien makkelijker én leuker. De F180 is een allround snoeizaag die je voor de meest uiteenlopende tuinklussen kunt gebruiken en makkelijk opbergt in je gereedschapskist. De F180 is compact, licht van gewicht (
Lees meer

Product informatie

De Japanse trekzagen van Silky maken het snoeien makkelijker én leuker. De F180 is een allround snoeizaag die je voor de meest uiteenlopende tuinklussen kunt gebruiken en makkelijk opbergt in je gereedschapskist.

De F180 is compact, licht van gewicht (150 g) en daarom een handige zaag om altijd bij de hand te hebben, bijvoorbeeld om takken te snoeien die net te dik zijn voor je snoeischaar. Het zagen met de F180 vraagt weinig kracht en stelt je in staat om in de meest dichtbegroeide ruimtes te snoeien. De hoge stijfheid van het zaagblad maakt de vouwzaag enorm sterk.

Ben je nog niet gewend om te zagen met een Silky zaag? Dan zal je versteld staan van het gemak waarmee je zaagt dankzij de trekkende beweging. En pas vooral op je vingers: de tanden zijn vlijmscherp en werken zich razendsnel door het hout! Zelfs na veelvuldig gebruik blijven de tanden lang scherp. Hierdoor laat je keer op keer een gladde en zuivere zaagwond achter die goed kan herstellen.

Als je de F180 niet gebruikt, dan is het blad gemakkelijk in te vouwen met de vergrendelknop. De scherpe tanden worden dan veilig bedekt doordat ze volledig in de handgreep vallen. Wanneer je de zaag nodig hebt, dan vouw je deze gemakkelijk uit dankzij de inkeping in het blad, zelfs bij het dragen van handschoenen. Met de vergrendelknop kun je het blad veilig vergrendelen in twee verschillende posities.

De comfortabele handgreep is vervaardigd uit polypropyleen en heeft een rubberen inzetstuk waardoor trillingen worden geabsorbeerd en een goede grip is gegarandeerd. Dankzij de aantrekkelijke prijs is de F180 toegankelijk voor iedere tuinliefhebber.

De F180 is verkrijgbaar in twee verschillende vertandingen: grof (7.5 tanden per 30 mm) en fijn (14 tanden per 30 mm).

Specificaties

Staalsoort:Authentic Premium Japanese Steel
Bladlengte:180 mm
Vertanding:14 tanden per 30 mm
Afmetingen uitgevouwen:410 x 95 x 25 mm
Afmetingen ingevouwen:225 x 60 x 25 mm
Gewicht:150 g
Kerf:1.1 mm
Radius:-

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »