Silky Houtzaag Bigboy 360-13 blauw
Houtzaag Bigboy 360-13 blauw
€70,00
Silky Silky

Houtzaag Bigboy 360-13 blauw

€70,00
Incl. btw
€57,85
Excl. btw

Productomschrijving:

Ervaar de geweldige zaagprestaties van de Bigboy! Met het sterke, 360 mm lange blad kun je lange halen maken om in no-time dikke stammen te zagen. Het rechte blad is gemakkelijk hanteerbaar in dichtbegroeide ruimtes en op vlakke oppervlakken. Door deze
Lees meer

Product informatie

Ervaar de geweldige zaagprestaties van de Bigboy! Met het sterke, 360 mm lange blad kun je lange halen maken om in no-time dikke stammen te zagen. Het rechte blad is gemakkelijk hanteerbaar in dichtbegroeide ruimtes en op vlakke oppervlakken.

Door deze vouwzaag met twee handen te gebruiken worden je schouders ontlast, wat een geweldig effect heeft op de zaagkracht. De Bigboy zaagt op de trekkende beweging, dat voelt natuurlijk en vraagt weinig energie. Bovendien biedt het je een precieze controle over het blad.

De Bigboy is compact en licht van gewicht. Je neemt de zaag gemakkelijk in je rugtas overal mee naartoe. Op plaatsen waar het gebruik van kettingzagen is verboden of af te raden, is deze snelle handzaag een goed alternatief. Je werkt ook nog eens veiliger en milieuvriendelijker.

Het blad is soepel in en uit te vouwen met de vergrendelknop en heeft twee verschillende zaagposities. De rubberen handgreep verzekert een veilige en comfortabele grip en is groot genoeg om met twee handen te gebruiken. De uitsparing in de handgreep biedt de mogelijkheid om een karabijnhaak of koord aan de zaag te bevestigen.

 

De Bigboy met recht blad (360 mm) is verkrijgbaar in 3 verschillende vertandingen:

  • Grof (7 tanden per 30 mm)
  • Medium (10 tanden per 30 mm)
  • Fijn (13 tanden per 30 mm)

Daarnaast is er de Bigboy 2000 met een licht gebogen blad en een extra grove vertanding van 6.5 tanden per 30 mm.

Specificaties

Staalsoort:Authentic Premium Japanese Steel
Bladlengte:360 mm
Vertanding:13 tanden per 30 mm
Afmetingen uitgevouwen:765 x 70 x 20 mm
Afmetingen ingevouwen:405 x 110 x 25 mm
Gewicht:405 g
Kerf:1.2 mm
Radius:-

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »