Over ons

Van harte welkom bij Kraakman Tuinmachines. Een webshop met een groot scala aan machines voor de land- en tuinbouw, bosbouw en grondverzet.  Ons bedrijf is een dochteronderneming van de Kraakman Perfors Groep. Wij leveren het complete programma van merken zoals bijvoorbeeld John Deere, STIHL, GKB, Kärcher, Avant en nog veel meer. Van alle merken die wij verkopen zijn wij officieel dealer en verlenen wij uiteraard garantie, service en parts. Wij bieden alle benodigde machines voor uw werk, tuin en gazon, zoals gazonmaaiers, zitmaaiers, duwmaaiers, verticuteermachines, motorkettingzagen, bladblazers, hogedrukreinigers en schrobmachines. Ook voor elektrische tuinmachines bent u bij ons aan het goede adres. 

John Deere speelt een centrale rol in ons assortiment. Van dit gewaardeerde merk bieden wij professionele maaiers, multifunctionele compacttractoren en gators. Daarnaast leveren we onder meer motorzagen, bosmaaiers en andere gereedschappen van STIHL, knikladers van Avant, kunstgrasreinigers van GKB en bladblazers en zuigwagens van Trilo.

Kraakman Perfors Groep heeft vestigingen op inmiddels 11 locaties in Noord- en Zuid-Holland, Noord-Brabant en Utrecht en is de drijvende kracht achter Kraakman Tuinmachines.

Waterschappen, agrariërs, gemeenten, hoveniers en aannemers in de landbouw, grond-, weg- en waterbouw vertrouwen op ons uitgebreide aanbod van kwaliteitsmerken.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »