Hogedrukreiniger RE 90
Hogedrukreiniger RE 90
€175,00

Hogedrukreiniger RE 90

1 - 2 dagen
Artikelnummer: RE020114540
€175,00
Incl. btw
€144,63
Excl. btw

Productomschrijving:

De hogedrukreiniger STIHL RE 90 is een lichtgewicht en comfortabel reinigingssysteem, ideaal voor onderhoudswerk rond de woning en in de tuin. De robuuste hogedrukpomp met aluminium pompkop levert een maximale druk van 130 bar. De snelkoppelingen op het h
Lees meer

Product informatie

De hogedrukreiniger STIHL RE 90 is een lichtgewicht en comfortabel reinigingssysteem, ideaal voor onderhoudswerk rond de woning en in de tuin. De robuuste hogedrukpomp met aluminium pompkop levert een maximale druk van 130 bar. De snelkoppelingen op het hogedrukpistool en de machine maken een snelle en gemakkelijke aansluiting van de 6 meter lange hogedrukslang mogelijk.

Met de twee standaard meegeleverde sproeiers pas je de waterstraal aan de te verrichten reinigingstaak aan. Voor het efficiënt reinigen van verschillende oppervlakken gebruik je de verstelbare vlakke sproeier van de STIHL RE 90. De roterende sproeier genereert een dunne, krachtige straal om hardnekkig vuil te verwijderen van stevige oppervlakken. Bij zeer hardnekkig vuil kan je de meegeleverde sproeiset voor reinigingsmiddel ook gemakkelijk aan de lans bevestigen.

Met behulp van de twee kabelhaken kan je de kabel moeiteloos opwikkelen op de STIHL RE 90 hogedrukreiniger. Berg het hogedrukpistool, de lans en de sproeiset voor reinigingsmiddel rechtstreeks op de STIHL RE 90 op in de daartoe voorziene houders. Met de opbergstand bewaar je de hogedruklans op de RE 90 hogedrukreiniger tijdens pauzes of wanneer je klaar bent met het reinigingswerk.

Dankzij de optioneel verkrijgbare accessoires, zoals de reinigingsset voor voertuigen, kan je bijvoorbeeld ook je voertuig reinigen.

Specificaties

Vermogen (kW):2.1
Max. druk (bar):130
Max. waterdebiet (l/h):440
Lengte hogedrukslang (m):6 - 12
Gewicht (kg):8
Geluidsdrukniveau (db(A)):90
Geluidsvermogenniveau (db(A)):
Lengte stroomsnoer (m):
Max. wateraanvoertemperatuur (C):
Min. waterdebiet (l/h):350
Trillingsniveau (m/s2):
Netspanning (V/fasen/Hz):50 - 60
Toerental (min):
Reinigingsmiddeltank, transparant (l):
Werkdruk (bar):100

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »