GTM GTM Houtversnipperaar MSGTS900
GTM Houtversnipperaar MSGTS900
€0,00
GTM GTM

GTM Houtversnipperaar MSGTS900

Offerte aanvragen

Productomschrijving:

De GTS900 houtversnipperaar is een zeer sterke machine voor professioneel gebruik op het gebied van boomonderhoud, terreinbeheer en bosbouw. De GTS900 heeft een extra brede invoer (40 x 28 cm) voor een hoge werksnelheid. Veiligheid staat voorop De GTS
Lees meer

Product informatie

De GTS900 houtversnipperaar is een zeer sterke machine voor professioneel gebruik op het gebied van boomonderhoud, terreinbeheer en bosbouw. De GTS900 heeft een extra brede invoer (40 x 28 cm) voor een hoge werksnelheid.

Veiligheid staat voorop
De GTS900 voldoet aan de strengste veiligheids- en kwaliteitsnormen waarmee alles is gedaan om de veiligheid van de gebruiker te garanderen en de hoogste kwaliteit te leveren. De machine is voorzien van een noodstop die de motor direct tot stilstand brengt als de knop wordt ingedrukt.

Duurzaam en robuust
Een stevig onderstel en een efficiënt rotorsysteem zorgen voor een lange levensduur van de GTS900G. De machine staat op twee brede, stevige wielen van dik rubber en is makkelijk manoeuvreerbaar.

Gemakkelijk in gebruik
De GTS900 is licht en perfect gebalanceerd zodat één persoon deze machine kan bedienen en verplaatsen (eventueel met de optioneel leverbare trekstang voor zitmaaiers). Vanwege de compacte afmetingen past de houtversnipperaar op elke aanhanger, in elke bestelwagen en ook door een tuinpoort.

Snel, efficiënt, hoge capaciteit
Het versnippersysteem bestaat uit een metalen rotor waarop 2 PRO-messen zijn gemonteerd die met hoge snelheid langs het tegenmes draaien. Hierdoor wordt hout tot 8 cm dik naar binnen getrokken en moeiteloos tot fijne houtsnippers verwerkt. Het versnipperde materiaal is ideaal voor gebruik als compost en opvulling van borders en tuinpaden. Houtsnippers worden hoog uitgeworpen en gaan via de deflector rechtstreeks in een aanhanger of kruiwagen. De krachtige betrouwbare Loncin G270F motor zal u niet in de steek laten en munt uit in zijn prijs/kwaliteitverhouding.

Optioneel leverbaar met trekstang. Vergeet niet om tegelijk ook uw gehoorbescherming te bestellen als onderdeel van uw persoonlijk veiligheidsplan.

Specificaties

Vermogen (kW):6,6
Max. diameter hout (cm):8
Invoer (cm):40 x 28
Invoerhoogte (cm):101
Deflector:traploos tot 90 graden aanpasbaar
Uitworp hoogte (cm):138
Draaibare uitvoer:Ja
Veiligheidsbeugel :Ja
Messen:2 messen + 1 tegenmes
Afmetingen (cm):150 x 67 x 145
Gewicht (kg):140

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »