GTM GTM Houtversnipperaar MSGTS1305RG
GTM Houtversnipperaar MSGTS1305RG
€0,00
GTM GTM

GTM Houtversnipperaar MSGTS1305RG

Offerte aanvragen

Productomschrijving:

Zelfrijdende houtversnipperaar op rupsbanden voor ruw terrein. De GTS1300R houtversnipperaar is voorzien van rupsbanden om op ruw en moeilijk toegankelijk terrein te opereren. Daarmee is deze machine niet alleen geschikt voor tuin en park, maar ook voo
Lees meer

Product informatie

Zelfrijdende houtversnipperaar op rupsbanden voor ruw terrein.

De GTS1300R houtversnipperaar is voorzien van rupsbanden om op ruw en moeilijk toegankelijk terrein te opereren. Daarmee is deze machine niet alleen geschikt voor tuin en park, maar ook voor de bosbouw. De constructie kan gemakkelijk steile hellingen tot 20 ° aan.
De GTS1300R is een krachtige houtversnipperaar met compacte afmetingen. De machine past daarmee in een bestelwagen, op elke aanhanger en gaat gemakkelijk door een standaard tuinpoort.

Het versnippersysteem bestaat uit een metalen trommel (rotor) waarop twee messen zijn gemonteerd. Dit werkt snel, efficiënt en heeft een hoge capaciteit. Het systeem trekt vers hout met een diameter tot 10 cm naar binnen (droog hout tot ¥ 8 cm), waarna dit moeiteloos wordt versnipperd in fijne houtsnippers.

De houtsnippers worden hoog uitgeworpen en gaan rechtstreeks in een aanhanger of kruiwagen via de draaibare uitvoer met aanpasbare deflector. De houtversnipperaar wordt standaard geleverd met PRO messen, die dubbel zo lang meegaan als gewone messen.

De GTS1300R is gecertificeerd door TÃœV Rheinland en voldoet aan de hoogste veiligheidseisen.

Specificaties

Vermogen (kW):9,6
Max. diameter hout (cm):10
Invoer (cm):34 x 42
Invoerhoogte (cm):125
Deflector:traploos tot 85 graden aanpasbaar
Uitworp hoogte (cm):160
Draaibare uitvoer:Ja
Veiligheidsbeugel :Ja
Messen:2 PRO messen + 1 tegenmes
Afmetingen (cm):215 x 72 x 170
Gewicht (kg):345

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »