GTM GTM Houtversnipperaar MSGTS1304P
GTM Houtversnipperaar MSGTS1304P
€0,00
GTM GTM

GTM Houtversnipperaar MSGTS1304P

Offerte aanvragen

Productomschrijving:

De nieuwe GTS1300PTO houtversnipperaar kan via de aftakas worden aangesloten aan de PTO van alle merken tractoren tot maximaal 45 pk (33 kW) met Cat. 1 aansluiting. De GTS1300PTO is een krachtige houtversnipperaar met compacte afmetingen. De machine past
Lees meer

Product informatie

De nieuwe GTS1300PTO houtversnipperaar kan via de aftakas worden aangesloten aan de PTO van alle merken tractoren tot maximaal 45 pk (33 kW) met Cat. 1 aansluiting. De GTS1300PTO is een krachtige houtversnipperaar met compacte afmetingen. De machine past daarmee in een bestelwagen en op elke aanhanger.

Het versnippersysteem bestaat uit een metalen trommel (rotor) waarop twee messen zijn gemonteerd. Dit werkt snel, efficiënt en heeft een hoge capaciteit. Het systeem trekt vers hout met een diameter tot 12 cm naar binnen (droog hout tot ¥ 10 cm), waarna dit moeiteloos wordt versnipperd in fijne houtsnippers.

De houtsnippers worden hoog uitgeworpen en gaan rechtstreeks in een aanhanger of container via de draaibare uitvoer met aanpasbare deflector. Er kan een aanhangwagen aan de achterkant van de machine worden bevestigd, waar de houtsnippers direct in geblazen kunnen worden. De houtversnipperaar wordt standaard geleverd met PRO messen, die dubbel zo lang meegaan als gewone messen.

De GTS1300PTO voldoet aan de hoogste veiligheidseisen. Door het indrukken van de veiligheidsbeugel wordt de aandrijving van de trommel mechanisch onderbroken en wordt deze afgeremd. Hier is geen elektrische verbinding met de tractor voor nodig. De veiligheid functioneert dus altijd onafhankelijk van eventuele voorziening op de tractor.

Specificaties

Vermogen (kW):11 - 33
Max. diameter hout (cm):12
Invoer (cm):34 x 42
Invoerhoogte (cm):110
Deflector:traploos tot 85 graden aanpasbaar
Uitworp hoogte (cm):155
Draaibare uitvoer:Ja
Veiligheidsbeugel :Ja
Messen:2 PRO messen + 1 tegenmes
Afmetingen (cm):90 x 106 x 155
Gewicht (kg):210

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »