GKB GKB VStrong VS120
GKB VStrong VS120
€0,00
GKB GKB

GKB VStrong VS120

Offerte aanvragen

Productomschrijving:

Bent u op zoek naar de beste manier om onkruid (straatgras, mos etc.) of een vette toplaag aan te pakken? Of houdt u uw veld graag in topconditie? De Vstrong kan het allemaal! Wij bouwen onze Vstrong verticuteermachine op dezelfde innovatieve wijze al
Lees meer

Product informatie

Bent u op zoek naar de beste manier om  onkruid (straatgras, mos etc.) of een vette toplaag aan te pakken? Of houdt u uw veld graag in topconditie?  De Vstrong kan het allemaal!

Wij bouwen onze  Vstrong verticuteermachine op dezelfde innovatieve wijze als de GKB Combinator. Eind jaren €™90 ontwikkelden wij samen met de gemeente Rotterdam de voorloper van de Combinator. De methode van het affrezen van de toplaag, wordt tot op de dag van vandaag wereldwijd toegepast. Hiermee bouwen wij niet alleen door op de bewezen technologie, ook de werksnelheid (tot 12 km/h) en betrouwbaarheid zal u als professional aanspreken. Denkt u aan chemievrij onkruidbeheer en reststromen minimaliseren, denk dan aan de Vstrong.

Innovatief ontwerp

Met de Vstrong  beschikt u over een robuuste en betrouwbare verticuteermachine. De CombiRotor ® is het kloppend hart van de machine. Deze rotor is standaard voorzien van 3 mm hardmetalen verticuteermessen. De messen zijn star aan de rotor verbonden middels het Quick-Lock ® systeem, zodat u eenvoudig een maximale bewerkingsdiepte van 5 cm haalt. In combinatie met de tegengestelde draairichting, slaat de Vstrong nooit een centimeter over. Als u 2 of 4 mm messen wenst, is dit geen enkel probleem.  Aangezien u als beste weet wat uw velden nodig hebben, is het uiteraard mogelijk de hart op hart afstanden van de verticuteermessen aan te passen.

Het geverticuteerde  materiaal kunt u na het drogen opladen en afvoeren. De reden dat wij het geverticuteerde materiaal eerst laten drogen? Al onze machines ontwikkelen wij in eerste instantie voor eigen gebruik in onze groen aannemerij; afval kost geld, dus willen wij hier zo weinig mogelijk van. Daarbij is het zonde de voedingsstoffen te vernietigen!

Middels het gepatenteerde pendelsysteem van de rollen  controleert u eenvoudig de werkdiepte. Als uniek extraatje hebben wij de verticuteermachine van een hydraulisch verstelbare schuif voorzien. Ideaal wanneer u dicht bij de randen van het veld verticuteert, vuile reclameborden en het vegen van de paden is hiermee verleden tijd.

Specificaties

Werkbreedte (cm):120
Werkdiepte (cm):0-4
Inhoud bunker (m3):-
Afmeting (LxBxH in cm):140 x 165 x 100
Gewicht (kg):350
Vermogen (pk):>40

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »