GKB GKB Topdrop TD230
GKB Topdrop TD230
€0,00
GKB GKB

GKB Topdrop TD230

Offerte aanvragen

Productomschrijving:

Wilt u uw sportveld of golfbaan voorzien van precies de juiste hoeveelheid zand? Wilt u bij de aanleg van een kunstgrasveld het infill materiaal eenvoudig aanbrengen? Of heeft u juist een ander materiaal wat u secuur wilt strooien? Met de Topdrop is het s
Lees meer

Product informatie

Wilt u uw sportveld of golfbaan voorzien van precies de juiste hoeveelheid zand? Wilt u bij de aanleg van een kunstgrasveld het infill materiaal eenvoudig aanbrengen? Of heeft u juist een ander materiaal wat u secuur wilt strooien? Met de Topdrop is het secuur aanbrengen van diverse materialen mogelijk.

Materiaal aanbrengen

De Topdrop is een hoogwaardige borstelbezander, waarmee u diverse materialen op de juiste plek aan kunt brengen. Via de transportband wordt het zand naar de mechanisch afstelbare doseerklep geleid. Omdat de borstel hydraulisch aangedreven en eenvoudig in snelheid regelbaar is, zorgt dit ervoor dat de laagdikte heel precies kan worden bepaald.

De Topdrop is leverbaar in drie verschillende modellen, van 1,3 m ³ tot 3,3 m ³ groot. Alle modellen zijn voorzien van een pendelend wielstel met vier ballonbanden, voor de perfecte gewichtsverdeling op uw sportveld of golfbaan.

Veiligheid

Maakt u gebruik van de openbare weg, kies dan voor de oplooprem of hydraulische remmen. Samen met de moderne LED verlichting is de Topdrop klaar voor gebruik op de openbare weg.

Specificaties

Werkbreedte (cm):140
Werkdiepte (cm):-
Inhoud bunker (m3):2,3 vlak gevuld
Afmeting (LxBxH in cm):400 x 170 x 160
Gewicht (kg):850
Vermogen (pk):>35

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »