GKB GKB Topclean TC180
GKB Topclean TC180
€0,00
GKB GKB

GKB Topclean TC180

Offerte aanvragen

Productomschrijving:

Zoekt u naar een manier om eenvoudig het vuil van de bovenkant van een sportveld te verwijderen? Dan is de Top-Clean de beste keuze. De Top-Clean dient om vuil te verwijderen van de toplaag van een sportveld. Hierbij kunt u denken aan vuil dat na gebru
Lees meer

Product informatie

Zoekt u naar een manier om eenvoudig het vuil van de bovenkant van een sportveld te verwijderen? Dan is de Top-Clean de beste keuze.

De Top-Clean dient om vuil te verwijderen van de toplaag van een sportveld. Hierbij kunt u denken aan vuil dat na gebruik achterblijft, zoals afval en kapotte vezels maar ook aan resten van bomen langs het veld. Als het materiaal te lang op het veld blijft liggen, wordt het in de mat getrapt. Het doel van deze machine is om het vuil eraf te halen voordat het veld weer bespeeld wordt. Hoe meer vuil je van de mat haalt, hoe minder erin getrapt wordt.

Oppervlakte reiniging  
Tijdens de werking komt het vuil wat op het veld ligt op een trillende zeef terecht. Deze zeef scheidt het infill materiaal van het puin. Door de trilling van de zeef beweegt al het vuil naar het einde van de zeef waar het opgevangen wordt door twee bakken. Na gebruik van de Top-Clean kunnen de bakken met vuil eenvoudig worden verwijderd om geleegd te worden in een afvalcontainer.

Specificaties

Werkbreedte (cm):180
Werkdiepte (cm):0-0,5
Inhoud bunker (m3):-
Afmeting (LxBxH in cm):140 x 200 x 40
Gewicht (kg):250
Vermogen (pk):>30

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »