GKB GKB Stoneburier SB160
GKB Stoneburier SB160
€0,00
GKB GKB

GKB Stoneburier SB160

Offerte aanvragen

Productomschrijving:

Het creëren van het perfecte natuurgras sportveld of een unieke golfbaan start met de juiste basis. Een homogene toplaag geeft de juiste uitgangspunten voor een goede grasmat. Heeft u gebieden waar de toplaag vol zit met stenen? Groeit het gras daardoor n
Lees meer

Product informatie

Het creëren van het perfecte natuurgras sportveld of een unieke golfbaan start met de juiste basis. Een homogene toplaag geeft de juiste uitgangspunten voor een goede grasmat. Heeft u gebieden waar de toplaag vol zit met stenen? Groeit het gras daardoor niet optimaal wat resulteert in een lage grasbezetting? Met de Stoneburier bieden wij u de oplossing.

Stenen begraven

De Stoneburier is een hoogwaardige overtopfrees, waarbij de zeef achter de freesrotor zorgt voor het scheiden van stenen en losse grond. De freesrotor kunnen we uitrusten met twee verschillende types freesmessen. Stenen komen door deze bewerking onder een laag losse, vitale grond te liggen. De maximale werkdiepte is 17 cm. De werkdiepte stelt u eenvoudig in met de twee spindels aan beide zijdes van de machine.

De rol aan de achterzijde drukt het los gefreesde materiaal licht aan. U vult deze rol met water, wanneer u de grond steviger aan wilt drukken. Optioneel is de rol hydraulisch verstelbaar, zodat u eenvoudig naadloos aansluit op de vorige werkgang.

De GKB Stoneburier, onmisbaar voor het creëren van een perfect zaaibed!

Specificaties

Werkbreedte (cm):160
Werkdiepte (cm):0-17
Afmeting (LxBxH in cm):180 x 160 x 110
Gewicht (kg):700
Vermogen (pk):40-55

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »