GKB GKB Sandspreader SP300
GKB Sandspreader SP300
€0,00
GKB GKB

GKB Sandspreader SP300

Offerte aanvragen

Productomschrijving:

Uw sportveld of golfbaan in topconditie houden, dat is het gehele jaar uw uitdaging. Er zijn diverse redenen om te bezanden, zowel bij aanleg als tijdens onderhoud. U wilt in ieder geval het zand secuur aanbrengen. Afhankelijk van de bewerking brengt u ee
Lees meer

Product informatie

Uw sportveld of golfbaan in topconditie houden, dat is het gehele jaar uw uitdaging. Er zijn diverse redenen om te bezanden, zowel bij aanleg als tijdens onderhoud. U wilt in ieder geval het zand secuur aanbrengen. Afhankelijk van de bewerking brengt u een verschillende hoeveelheid zand aan. De Sandspreader is de juiste machine om een grote verscheidenheid aan materialen, gelijkmatig over velden te verspreiden.

Zandstrooien

De Sandspreader wordt energieneutraal in onze Nederlandse fabriek geproduceerd. Alle gebruikte materialen zijn van hoge kwaliteit, denk bijvoorbeeld aan S355 MC staal en Bucher hydraulics. Deze keuze komt voort uit onze aannemerij; onze machines kunnen tegen een stootje.

De Sandspreader is leverbaar in vier verschillende modellen, van 1 m3 tot 4 m3. De SP100 is geschikt voor montage op een turftruck, zoals de ProGator, Truckster of Workman, maar kan ook geleverd worden op een pendelend wielstel. Alle overige modellen zijn voorzien van een pendelend wielstel met vier ballonbanden, voor de perfecte gewichtsverdeling op uw sportveld of golfbaan.

In de basisuitvoering stelt u de snelheid van de transportband en de strooiers in door de regelunit op de Sandspreader. De vorm van de zandbunker zorgt voor een efficiënte werking en een verbeterd zicht langs de machine. Via de transportband wordt het zand naar de zandschuif geleid, welke optioneel hydraulisch verstelbaar is. De dubbele hydraulisch aangedreven schotels zijn op meerdere punten afstelbaar, zodat u uw perfecte zandverdeling creëert.

Naast het SP model is er ook het SPM model. Dit model heeft naast de kenmerken van het SP model, een opvoerband. Door deze opvoerband is mogelijk om de Sandspreader in te schakelen als buffermachine.

Veiligheid

De Sandspreader is tevens leverbaar met een type goedkeuring zodat u op de openbare weg mag rijden. De Sandspreader wordt dan voorzien van een rem systeem en een bumper met geïntegreerde verlichting.

Specificaties

Werkbreedte (cm):2-12
Werkdiepte (cm):-
Inhoud bunker (m3):3, vlak gevuld
Afmeting (LxBxH in cm):470 x 185 x 160
Gewicht (kg):1125
Vermogen (pk):>50

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »