GKB GKB Sandmover SM180
GKB Sandmover SM180
€0,00
GKB GKB

GKB Sandmover SM180

Offerte aanvragen

Productomschrijving:

Bent u op zoek naar een efficiëntie manier om een sportveld aan te leggen? Wilt u hierbij verschillende lagen precies aanbrengen? Of wilt u drainagesleuven vullen? Binnen de GKB Groep hebben we de zelfde uitdaging bij het aanleggen van sportvelden. Dat is
Lees meer

Product informatie

Bent u op zoek naar een efficiëntie manier om een sportveld aan te leggen? Wilt u hierbij verschillende lagen precies aanbrengen? Of wilt u drainagesleuven vullen? Binnen de GKB Groep hebben we de zelfde uitdaging bij het aanleggen van sportvelden. Dat is de reden geweest om in 1986 zelf de Sandmover te ontwikkelen. Na doorlopende aanpassingen, hebben we de machine in 2012 volledig tegen het licht gehouden. De nieuwe Sandmover wordt energieneutraal in onze Nederlandse fabriek ontwikkeld en geproduceerd.

Secuur opbouwen van een sportveld

De Sandmover is dé machine om snel en precies een laag zand, lava, split of gravel aan te brengen op een veld. Tevens is de machine geschikt om drainagesleuven te vullen als u de optionele hydraulisch verstelbare transportband aanschaft. In de zandbunker bevinden zich 2 woelers om het zand constant door te voeren naar de zand-verdeelrol. De op te brengen laagdikte is eenvoudig mechanisch in te stellen tussen de 2 en 10 cm. Afhankelijk van de gekozen werkbreedte, 1,8 meter of 2,5 meter, bevat de zandbunker 5 of 6 m ³.

De Sandmover is in de basisuitvoering een eenvoudige, robuuste machine waar u als aannemer jaren op kunt vertrouwen. Er is bewust gekozen om de machine geen ingewikkelde hydraulische of elektrische systemen mee te geven, wat de betrouwbaarheid verhoogd.

De Sandmover rust op vier brede ballonbanden om het veld zo min mogelijk te belasten. Optioneel kunt u kiezen voor radiaal ballonbanden en kunnen de buitenste wielen worden voorzien van hydraulische remmen. Daarnaast kan er optioneel een sleuvenvuller en opvoerband geselecteerd worden.

De Sandmover stelt u in staat om een sportveld secuur op te bouwen, de basis waar een goed sportveld over moet beschikken.

Specificaties

Werkbreedte (cm):180
Werkdiepte (cm):-
Inhoud bunker (m3):5, vlak gevuld
Afmeting (LxBxH in cm):430 x 250 x 230
Gewicht (kg):2550
Vermogen (pk):>90

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »