GKB GKB Sandfiller SF120
GKB Sandfiller SF120
€0,00
GKB GKB

GKB Sandfiller SF120

Offerte aanvragen

Productomschrijving:

U als Greenkeeper wil niets liever; perfectie van Green tot Tee. De Sandfiller helpt u een handje, of beter gezegd “handjes”. Elke professional werkzaam op de golfbaan, weet dat verticuteren én zandvullen een gouden combinatie is om te verschralen en de d
Lees meer

Product informatie

U als Greenkeeper wil niets liever; perfectie van Green tot Tee. De Sandfiller helpt u een handje, of beter gezegd €œhandjes €. Elke professional werkzaam op de golfbaan, weet dat verticuteren én zandvullen een gouden combinatie is om te verschralen en de drainage op orde te houden. Het grootste nadeel van deze bewerking is de benodigde manuren. Wij combineren verticuteren, afvoeren én zandvullen in één werkgang, waardoor het werk zelfs alleen is uit te voeren. Dit in tegenstelling tot werkwijzen waarbij tot 6 man nodig zijn.

Verticuteren én zandvullen

Als basis voor de Sandfiller gebruiken we het uitgekristalliseerde principe van de Combinator. De freesrotor hebben we voorzien van hardmetalen verticuteermessen en windvanen. De messen zijn leverbaar in 2, 3 en 4 mm dikte en te positioneren op h.o.h. 2, 4, 6 en 8 cm.
De verticuteermessen snijden het ongewenste vilt tot 4 cm diepte af, waarna de windvanen het materiaal de opvangbak inblazen. Het geverticuteerde materiaal hoeft u dus niet achteraf nog op te vegen en af te voeren. U leegt de opvangbak zijdelings tijdens het bijvullen van het drainagezand.

De aanwezige zandbunker vult u met gedroogd zand. Dit zuivere drainagezand wordt direct na het verticuteren in de sleuf aangebracht; middels de brede hydraulisch aangedreven zandband en de roestvast stalen zandvul-unit.
Door het direct vullen van de verticuteersleuven blijft de toplaag stabiel. Na de bewerking is de baan direct klaar voor gebruik.

Wij zijn trots op de werking van de Sandfiller; trots om bijgedragen te hebben aan de hoogst mogelijke kwaliteitsscore van een Green. Green 10/10

Specificaties

Werkbreedte (cm):120
Werkdiepte (cm):
Inhoud bunker (m3):120
Afmeting (LxBxH in cm):160 x 180 x 120
Gewicht (kg):620
Vermogen (pk):40-60 +kruipversnelling

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »