GKB GKB Infiller IF150
GKB Infiller IF150
€0,00
GKB GKB

GKB Infiller IF150

Offerte aanvragen

Productomschrijving:

Bent u opzoek naar een manier om uw infill aan te brengen bij de aanleg van uw sportveld? Wilt u zand strooien op uw sportveld? Of heeft u ander materiaal zoals kurk wat u secuur wilt aanbrengen? Met de Infiller kunt u deze verschillende handelingen uitvo
Lees meer

Product informatie

Bent u opzoek naar een manier om uw infill aan te brengen bij de aanleg van uw sportveld? Wilt u zand strooien op uw sportveld? Of heeft u ander materiaal zoals kurk wat u secuur wilt aanbrengen? Met de Infiller kunt u deze verschillende handelingen uitvoeren.

Het aanbrengen van de Infiller

Het infill materiaal kan in twee rijrichtingen worden aangebracht. Dit zorgt ervoor dat er meerdere soorten infill aangebracht kunnen worden, zoals zand, SBR-rubber, TPE-rubber en kurk. Om in beide werkrichtingen te kunnen rijden, is de bestuurdersstoel verdraaibaar. De bunker die bovenop de chassis gemonteerd is kan vergroot worden door aluminium opzetschotten. De bunker wordt met deze opzetschotten vergroot van 1,06 m ³ naar 3 m ³.    Doormiddel van de doseerklep van de Infiller kan er bepaald worden hoeveel Infill-materiaal er gestrooid wordt. Deze klep is hydraulisch en met de hand bedienbaar.

Specificaties

Werkbreedte (cm):160
Inhoud bunker (m3):3
Afmeting (LxBxH in cm):255 x 176 x 220
Gewicht (kg):1440
Vermogen (kW):>18

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »