GKB GKB Combiseeder CS120
GKB Combiseeder CS120
€0,00
GKB GKB

GKB Combiseeder CS120

Offerte aanvragen

Productomschrijving:

Zoekt u naar een manier om eenvoudig uw sportveld of golfbaan in te zaaien of door te zaaien? Met de Combiseeder bieden we u beide oplossingen aan. Meerdere soorten graszaad kunnen met de Combiseeder gezaaid worden. Middels prikrollen wordt de bodem geope
Lees meer

Product informatie

Zoekt u naar een manier om eenvoudig uw sportveld of golfbaan in te zaaien of door te zaaien? Met de Combiseeder bieden we u beide oplossingen aan. Meerdere soorten graszaad kunnen met de Combiseeder gezaaid worden. Middels prikrollen wordt de bodem geopend, waarna het graszaad met borstels ingeveegd wordt. Deze methode zorgt voor een minimale verstoring van de bodem. De Combiseeder is verder uitgerust met 2 watertanks, zodat u eenvoudig de druk kunt regelen door de tanks te vullen.

Accuraat inzaaien

Het zaad doseersysteem geeft u de mogelijkheid om accuraat de hoeveelheid zaad te verdelen. Het is mogelijk om 3 tot 50 gram per vierkante meter aan te brengen. Met de hendel achter de zaadbak kunt u de opening van de zaadverdeler afstellen.

De conische prikrollen produceren 1500 gaten per vierkante meter. De prikrollen openen de bodem, waarna het zaad achter de eerste rol op het veld valt. De ringen met tanden worden los op een rotorbuis gemonteerd, zodat deze vrij kunnen bewegen. Hierdoor kunt u gewoon bochten maken, zonder de grasmat te beschadigen. Na beide rollen zorgen twee borstels ervoor dat het zaad ingeveegd wordt. Bij de eerste borstel kan de druk ingesteld worden, de tweede borstel volgt de contouren.

Specificaties

Werkbreedte (cm):120
Verdeling zaadmengsels (gr/m2):3 - 50
Capaciteit zaadbak (Liter):150
Afmeting (LxBxH in cm):140 x 130 x 100
Gewicht (kg):500
Vermogen (pk):>35

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »