Filter de resultaten

John Deere

John Deere X107 Benzine Zitmaaier met maaidek (107cm)
Prijs op aanvraag
John Deere TE 4x2 Elektrische Gator
Prijs op aanvraag
John Deere X167 Benzine Zitmaaier met maaidek (122cm)
Aanbevolen
Prijs op aanvraag
John Deere Z545R Benzine Zero-Turn Grasmaaier (122cm)
Prijs op aanvraag
John Deere X940 Diesel Grasmaaier maaibreedte (137cm)
Prijs op aanvraag
John Deere Z335E Benzine Zero-Turn Grasmaaier (107cm)
Meest verkocht
Prijs op aanvraag
John Deere TH 6x4 Diesel Gator
John Deere

TH 6x4 Diesel Gator

Prijs op aanvraag
John Deere XUV865M Diesel Gator
Prijs op aanvraag
John Deere X117R Benzine Zitmaaier met achteruitworp
Prijs op aanvraag
John Deere R43B Accu Grasmaaier
€823,00 €599,00 €495,04 Excl. btw
John Deere 1026R Multifunctionele Compact trekker
Prijs op aanvraag
John Deere X950R Diesel Grasmaaier maaibreedte (137cm)
Prijs op aanvraag
John Deere HPX815E Diesel Gator
Prijs op aanvraag

Ontwikkeling John Deere

 

John Deere is in 1837 opgericht. Ze leveren producten en diensten om de boeren op het land te ondersteunen. Tegenwoordig zijn ze zover ontwikkeld dat ze ook op de particuliere markt de juiste producten weten te leveren. In 2012 vierden ze het 175 jarig bestaan van het merk waarbij er een fundament is gelegd voor de betrokkenheid bij hen die met het land zijn verbonden.

Tuingereedschap van John Deere 

 

Altijd al een knappe en mooie tuin willen hebben? Dan zult u tijd moesten besteden aan het onderhoud van uw tuin. Met de juiste hulpmiddelen worden deze taken een plezier om uit te voeren en hoeft het helemaal niet lang te duren. Met de zitmaaiers van John Deere en zeo-turn maaiers hebben ze allemaal hun eigen specifieke voordelen. Wilt u meer informatie over deze machines neem dan contact met ons op. Wij geven u een passend advies voor uw werkzaamheden. Heeft u een vraag over John Deere onderdelen? Kijk dan op onze partnersite www.kraakmanparts.com

Gazontractoren

 

Bent u in het bezit van een groot stuk grond en misschien zelf wel met heuvels of lichte hellingen? Dan zijn de krachtige zitmaaiers van John Deerde met een mechanische voorwielaandrijving wat voor u. Zo hoeft u niet het hele weekend te maaien. Deze zitmaaiers rijden net zo lekker als de auto, u stapt op rijdt een stukje en weet de klus zo snel te klaren.

Zero-turn maaiers

 

Heeft u echter een stuk land juist met meer bomen, bloembedden of struiken waar u omheen moet maaien? Dan is de zero-turn maaier het beste voor u. Deze responsieve machines met een kleine draaicirkel besparen u makkelijk veel tijd. Er is maar één werkgang nodig om de door u gewenste nauwkeurigheid van het maaien te bereiken.

John Deere bij Kraakman Tuinmachines

Bij Kraakman Tuinmachines hebben we een mooi assortiment aan John Deere grasmaaiers verzameld. Bij ons vindt u onder andere de John Deere diesel grasmaaier en benzine grasmaaier, zoals de John Deere XUV560E, John Deere X950R en John Deere XUV590M. En dat ook nog voor de beste prijs. Bekijk ook onze John Deere aanbiedingen.

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »