Billy Goat Billy Goat MV601SP bladzuiger aangedreven
Billy Goat MV601SP bladzuiger aangedreven
€0,00
Billy Goat Billy Goat

Billy Goat MV601SP bladzuiger aangedreven

1 - 2 dagen
Offerte aanvragen

Productomschrijving:

De MV 601SPDSEU is een blad- en grofvuilzuiger. Deze machine wordt veel ingezet bij: winkelcentra - maneges - begraafplaatsen - tennisbanen - kunstgrasvelden - parkeerterreinen - bedrijfshallen - en tuinen voor het opruimen van blad - papier - blikjes - k
Lees meer

Product informatie

De MV 601SPDSEU is een blad- en grofvuilzuiger. Deze machine wordt veel ingezet bij: winkelcentra - maneges - begraafplaatsen - tennisbanen - kunstgrasvelden - parkeerterreinen - bedrijfshallen - en tuinen voor het opruimen van blad - papier - blikjes - karton en ander vuil.
Deze Multivac is nieuw ontwikkeld. Heeft een grote capaciteit en een zeer laag geluidsniveau. De brede zuigmond is verticaal meer of minder te openen. Het laad en los systeem is innovatief te noemen. Door het railsysteem is de rits overbodig geworden en wordt het legen super eenvoudig. De grote wielen geven weinig weerstand zodat de machine licht manoeuvreerbaar is. Daarnaast is dit model aangedreven op de achterwielen. en word hij uitgevoerd met nylon en stofvaste opvangzak.

Je beoordeling toevoegen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »